Sotia lui Patriciu a cerut ajutor de la stat pentru a-si plati avocatul in procesul de divort

Publicat: 13.02.2013, 13:11.

Zi importanta pentru sotia lui Dinu Patriciu. Judecatorii decid daca o scutesc sau nu de plata taxelor judiciare in cadrul procesului de impartire a averii cu fostul ei sot. Si nu e deloc de glumit cu asta. Sunt, atentie, 70 de milioane de euro in joc. In plus Dana Patriciu a cerut si acordarea unui ajutor de la stat pentru a-si putea plati un avocat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.