Antena Meniu Search
x

Soțul Cristinei Rus a ajuns după gratii

Lupul de pe Wall Street-ul românesc a ajuns după gratii.După câteva ore în care a răspuns la întrebările procurorilor DIICOT, soţul cristinei rus a fost reţinut, alături de încă patru suspecţi.

Vezi și

Lupul de pe Wall Street-ul românesc a ajuns după gratii.După câteva ore în care a răspuns la întrebările procurorilor DIICOT, soţul cristinei rus a fost reţinut, alături de încă patru suspecţi. 

Dragoş Bîlteanu, soţul Cristinei Rus şi şeful SIF Banat-Crişana este unul dintre cei cinci suspecţi reţinuţi azi-noapte de procurorii diicot. S-au căsătorit în 2009. A fost nuntă cu fast şi sute de invitaţi.

Ieri în locuinţa lor au ajuns mascaţii şi procurorii DIICOT. A fost un maraton al percheziţiilor, în Bucureşti, Ilfov şi Arad. La audieri a ajuns şi socrul cântăreţei- Gheorghe Bîlteanu, membru în conducerea SIF Muntenia. El avut nevoie de îngrijiri medicale.

Medicii care l-au consultat spun că a avut un puseu de tensiune. A refuzat însă internarea. Tatăl şi fiul sunt suspecţi într-un dosar cu un prejudiciu de 13 milioane de euro.

Dragos Bîlteanu a ajuns în lumina reflectoarelor în 2010, când a cumpărat împreună cu un om de afaceri grec, cel mai înalt imobil din Bucureşti. Tower center! S-a estimat atunci că tranzactia s-a încheiat la o valoare de 50 de milioane de euro.

O parte din această avere ar fi dobândit-o ilegal, acuză procurorii. Managerii şi membrii societăţilor de investiţii financiare ar fi cumpărat acţiuni, prin offshoruri înfiinţate de diverşi avocaţi, astfel încât au ajuns să să deţină peste plafonul maxim de 5% din capital.

Iar cu ajutorul brokerilor, s-ar fi făcut achiziţii fictive care au dus la majorarea preţurilor acţiunilor. Deocamdată cinci suspecţi au fost reţinuţi. Socrul Cristinei Rus nu se numără printre ei. Aceştia vor fi duşi astăzi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Soțul Cristinei Rus a ajuns după gratii