Antena Meniu Search
x

Blonda care a făcut accident cu o maşină furată pe autostradă în luna august a fost prinsă iarăşi beată!

Tânăra blondă care a furat o maşină şi a gonit pe autostradă, cu poliţia pe urme, a dat ochii din nou cu agenţii. Femeia a încălcat măsura controlului judiciar

Vezi și

Tânăra blondă care a furat o maşină şi a gonit pe autostradă, cu poliţia pe urme, a dat ochii din nou cu agenţii. Femeia a încălcat măsura controlului judiciar pe care a primit-o după isprava din luna august. A părăsit comuna Albota din Argeş, unde locuieşte, şi a fost găsită în poarta târgului săptămânal din Piteşti. Inconştientă după prea mult alcool. 

O cheamă Alina Badea, are 28 de ani şi a recidivat. Astăzi a trecut printr-o situaţie asemănătoare. Doi prieteni au adus-o cu o maşină la Piteşti şi au lăsat-o în oraş. Era aproape inconştientă din cauza alcoolului. Cei care au adus-o, au abnadonat-o pe o masă a unei terase din târgul Piteşti, de unde au preluat-o jandarmii. 

Tânăra din Albota încălcase măsura controlului judiciar, care îi interzice să-şi părăsească domiciliul şi să frecventeze locurile unde se consumă alcool. În luna august, Alina Badea a furat maşina unui bărbat care o luase la ocazie, înduioşat de tânăra ce pretindea că se simte rău. Băuse şi aunci peste măsură şi a fost prinsă de poliţişti abia după ce a rămas fără combustibil. 

Tânăra are o colecţie impresionantă de infracţiuni. Anul trecut, a furat un taxi în împrejurări similare. Iar în 2009, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare după ce a ucis pe trecerea de pietoni o bătrână. 

După aventura de la târgul din Piteşti, blonda din Albota a ajuns din nou la poliţie. Judecătorii urmează să decidă dacă îi vor schimba măsura controlului judiciar, în dosarul în care este cercetată pentru furt de maşină şi conducere fără permis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Blonda care a făcut accident cu o maşină furată pe autostradă în luna august a fost prinsă iarăşi beată!