Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Alegerea pantofilor e o ştiinţă

Pentru o femeie, alegerea pantofilor e destul de dificilă! Trebuie să ţină cont de o grămadă de elemente.

Vezi și

 Pentru o femeie, alegerea pantofilor e destul de dificilă! Trebuie să ţină cont de o grămadă de elemente.

Pentru Geanina nu există limite când vine vorba de alegerea pantofilor. Pot fi coloraţi, cu paiete, cu ţinte sau simpli. Geanina iubeşte atât de mult încălţăminte, încât întâi îşi alege pantofii şi pe urmă ţinuta. Desigur, ţine cont însă şi de unde merge.

În schimb, uitaţi de balerini, cizme şi botine când vine vorba de un eveniment impotant, formal. În plus, stilettourile cu bot ascuţit dau impresia de alungire a picioarelor. Nu sunt însă recomandaţi fashionistelor care trăiesc pe picior mare. Acestea pot alege un pantof cu vârful rotund sau oval.

Aşadar, adaptaţi încălţămintea atât ţinutei, cât şi evenimentului. Geanina are şi un sfat pentru doamnele şi domnişoarele care din prea mult exces de zel poartă tocuri oriunde s-ar afla

Şi designerul Mihaela Glăvan ne propune câteva variante în care să purtăm tocurile cu stil. Deşi pantofii cu toc fac piciorul foarte frumos, nu vă aventuraţi să-i purtaţi dacă nu ştiţi cum să mergeţi cu ei. În cazul ăsta, e mai bine să alegeţi balerinii, tenişii sau alte încălţăminte fără toc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Alegerea pantofilor e o ştiinţă