Special! Alimentul care garantează sănătatea
Consumată cu iaurt grecesc şi miere sau încorporată în anumite feluri de mâncare pentru a înlocui anumite cereale, hrişca aduce o sumedenie de beneficii sănătăţii. Cu toate acestea, pentru români, este o necunoscută
Consumată cu iaurt grecesc şi miere sau încorporată în anumite feluri de mâncare pentru a înlocui anumite cereale, hrişca aduce o sumedenie de beneficii sănătăţii. Cu toate acestea, pentru români, este o necunoscută.
Suntem tentaţi să ne introducem în meniu tot felul de alimente-minune, provenite din cine-ştie-ce ţări exotice, dar uităm de cele pe care le putem găsi - fără niciun efort - chiar la noi în ţară! Iar unul dintre aceste alimente-minune autohtone este hrişca.
Multă lume o consideră cereală, dar nu este. Mai mult, este chiar o verişoară îndepărtată a şteviei. Dar să nu mai discutăm despre familia din care face parte hrişca, ci despre proprietăţile ei. Deci ce face hrişca. Este un excelent tonic hepatic, duce la scăderea colesterolului rău şi este excelentă în curele de slăbire.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰