Special! Arhitectura Feng Shui

Publicat: 27.01.2014, 20:14.
Actualizat: 27.01.2014, 21:19

Misiunea expertului în Feng Shui nu va fi foarte complicată. Va trebui doar să-l lăsăm câteva minute ca să ne analizeze casa. În mod sigur este plină de energii negative, pentru că nu am ştiut să echilibrăm elementele Aer şi Apă.

Feng Shui este una dintre cele Cinci Arte Metafizice Chinezeşti. Iniţial nu avea nimic în comun cu designul interior. La început, maeştrii în Feng Shui stabileau amplasamentul mormintelor şi a altor clădiri importante ale comunităţii.

Însă, indiferent de destinaţia acestora, construcţiile aveau un element în comun: se ridicau doar acolo unde energiile erau bune.

Au constatat că energiile în care locuiesc au influenţe asupra destinului lor şi au identificat nouă tipuri de energii care corespund stelelor Carului Mare.

Sunt energii care trăiesc în zone active din orice spaţiu în care locuieşte sau munceşte omul şi energii care trăiesc în zone de relaxare, în dormitor spre exemplu.

Acum o să întrebaţi cum reuşeau chinezii să identifice energiile pozitive, în urmă cu 5 mii de ani. Iniţial se foloseau de cunoştinţele lor astronomice.

Ulterior, au inventat şi un instrument. Noi îl cunoaştem sub numele de busolă magnetică. Cu toate acestea, busola pentru Feng Shui e mult mai complicat. Vă spunem doar că, pe cadran, are 40 de cercuri concentrice cu tot soiul de informaţii.

Se numeşte Lo Pan. Pornind de la măsurătorile cu acestă busolă, se aplică formule şi se identifică cele nouă energii, cum sunt ele dispuse în spaţiul locuit de om.

Cu ajutorul acestei busole speciale - căreia i se mai spune şi "Cadranul Raiului" - specialistul în Feng Shui poate să ne spună clar din ce cauză avem probleme pe toate planurile.

În Feng Shui, cea mai importantă încăpere a casei este dormitorul. Acolo dormim şi tot acolo suntem vulnerabili în faţa energiilor negative.

Patul nu este bine aşezat. Este pe o energie a conflictelor. Motiv pentru care cine doarme aici nu se odihneşte foarte bine şi intră uşor în relaţii conflictuale. Soluţia este să mutăm acest pat pe peretele opus.

Dacă patul nu poate fi mutat sub nicio formă, există - totuşi - o modalitate de a anihila energiile rele.

Trei bambuşi puşi într-un pahar cu apă. Energia conflictelor, a certurilor, a scandalurilor este energie de metal şi este condumată de lemn şi de apă. Metalul se consumă tăind lemnul şi dând naştere apei.

În plus, trebuie să fim extrem de atenţi la culoarea perdelelor.

Perdelele au fost schimbate în această cameră. Erau nişte perdele mov care activau energia negativă a bolilor.

Noile perdele au nevoie de o mână de ajutor pentru a-şi face treaba.

Pentru a accentua şi pentru a amplifica remediul am pus aici pe pervaz, nişte monede chinezeşti din metal în număr de şase. Aduc o îmbunătăţire a stării de sănătate.

După ce dormitorul a fost rezolvat, trebuie însănătoşit şi livingul.

În living este activă energia prosperităţii frecvente pe care am amplificat-o prin pisică, Manechin Eco. Este o pisică din cultura japoneză însă o folosim pentru că ea activează energia prin această mânuţă care merge neîncetat.

Dar să nu uităm de culorile din living.

Culorile sunt foarte bune. Sunt culori de pământ: portocaliu, maro, bej. Culorile amplifică energia armoniei umane.

Foarte importantă este şi intrarea în apartament, care - în cazul nostru - nu e deloc prietenoasă.

La intrare în apartament este energia metalului, energia stelei zburătoare şase, care aduce probleme cu actele, bărbatul din casă nu prea stă pe acasă sau lipseşte cu desăvârşire. Ca remediu avem de asemenea trei bambuşi în apă.

Dar să nu credeţi că - odată instalaţi aceşti activatori de energii bune - vor rămâne acolo pentru totdeauna.

Nu de alta, dar după un timp vor începe să atragă energiile rele. Ce înseamnă acest lucru? Că va trebui periodic să ne chemăm expertul în Feng Shui pentru o nouă reparaţie capitală.

Citește și
Social • acum o ora
Foto
Fără metrou de la Băneasa spre Otopeni
recomandari pe a1.ro
Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodată. Cum arată picioarele ei în fustă mini după ce a slăbit peste 25 kilograme
Social • acum 2 ore
Foto
O campanie de vaccinare cu multe semne de întrebare: Haos la programare

Top știri

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină
1
Extern • pe 19.01 la 08:49

Un şofer de TIR angajat în România, descoperit de poliţiştii germani că se află pe traseu de patru luni. Bărbatul doarme de atunci doar în cabină

Poliţiştii germani, care au oprit un şofer de TIR angajat în România, pe autostrada A9, în apropiere de Berg, districtul Hof, Bavaria, au aflat cu surprindere că acesta se afla pe drum de la mijlocul lui septembrie 2020.

PARTENERI
Fiica Gabrielei Cristea s-a accidentat în casă! Micuța Victoria a izbucnit în lacrimi, după ce s-a lovit la cap! Reacția lui Tavi Clonda / VIDEO
pe spynews.ro
Afirmaţie uluitoare făcut de vedetă pe reţelele de socializare: "Aceste femei sunt iresponsabile! De ce naşti al patrulea copil?!"
pe antenasport.ro
Ioana n-a mai suportat umilinţa şi şi-a dat iubitul care o înşela pe mâna poliţiei. Dezvăluirea incredibilă făcută de logodnica acestuia
pe antenasport.ro
Fata vedetei Anamaria Prodan uimeşte din nou! Cum a fost surprinsă fata de 21 de ani pe străzile din Bucureşti
pe antenasport.ro
La puțin timp după ce tatăl lui Sebastian Rulli a suferit un atac cerebral, acesta își revine miraculos
pe tvhappy.ro
Credeai că le-ai văzut pe toate? Stai să vezi ce pretenții au artiștii!
pe zutv.ro
ULTIMELE ȘTIRI
22:14 Patru tineri din Teleorman au zburat cu decapotabila de pe şosea: Pasagerii au fost pur şi simplu aruncaţi pe câmp 21:47 Sorin Cîmpeanu a semnat ordinul pentru reducerea numărului de elevi în clasele de liceu 21:44 Observator de bine, 21 ianuarie 2021. Primul transplant renal din acest an în România, un succes 21:33 Știrile zilei, 21 ianuarie 2021. Condiția pusă pentru ca restaurantele și instituțiile de cultură să se redeschidă 21:29 Geanta de pandemie: Constrânşi de restricţii sau de teama infectării, oamenii poată la ei adevărate kit-uri sanitare 21:24 Noul vicepreşedinte, Kamala Harris, a devenit o inspiraţie pentru femeile din toată lumea 21:06 Bombă ecologică pe malul Dunării, mii de oi au fost îngropate pe un câmp din Tulcea 21:00 Fără metrou de la Băneasa spre Otopeni 20:43 Bucureştiul, la un pas de relaxarea restricţiilor 20:35 Anchetă la INML, după ce cadavrul unui francez a fost predat din greșeală unor americani
CITEȘTE PE A1.ro
Prima din istoria Americii care înfăptuiește acest lucru. Ce a refuzat Melania Trump să facă înainte de a pleca de la Casa Albă
A1.RO
Sărutul dintre Joe Biden și soția sa va râmăne în istorie. Momentul tandru a fost surprins din toate unghiurile | Foto
A1.RO