Antena Meniu Search
x

Special! Astrele ne pun la încercare

Pe tabla de şah a universului, piesele principale sunt în continuă mişcare. Iar rocada astrală ce urmează este foarte importantă. Mai ales că efectele vor fi resimţite nu câteva zile, ci câteva luni. Nouă mai exact. Nu ar trebui să ne mire deci, ca la finalul acestei perioade să renaştem ca alţi oameni

Vezi și

Pe tabla de şah a universului, piesele principale sunt în continuă mişcare. Iar rocada astrală ce urmează este foarte importantă. Mai ales că efectele vor fi resimţite nu câteva zile, ci câteva luni. Nouă mai exact. Nu ar trebui să ne mire deci, ca la finalul acestei perioade să renaştem ca alţi oameni. 

BERBECII îşi reorganizează o parte din viaţă. Vor să schimbe ceva, iar asta se poate traduce într-o curăţenie generală la toate capitolele. Săptămâna continuă în acelaşi ton, cu Berbecii care îşi dau seama cât de importante sunt libertatea şi independenţa.

TAURII sunt prinşi în sfera relaţiilor, unde pot rezolva mai multe probleme dacă îşi păstrează calmul şi spiritul rece, calculat. Săptămâna viitore îi poate aduce în faţa unei oportunităţi financiare. Ar trebui să profite de ea, dar să o gândească în perspetivă, nu ca pe un câştig rapid.

GEMENII caută să încheie mai repede săptămâna de muncă, pentru a se bucura de un weekend alături de prieteni şi de cei dragi. Anumite relaţii ar putea merge de acum încolo pe un nou făgaş. Altfel, Gemenii par să fie mai echilibraţi şi mai diplomaţi în perioada asta.

RACII sunt mai expresivi şi mai încrezători la final de săptămână. Acum ies din proverbiala lor carapace şi caută în aceste zile să se distreze mai mult. Munca devine prioritară de luni încolo, iar Racii au ocazia să facă o impresie bună. Însă doar dacă sunt atenţi la detalii şi nu se lasă duşi de val.

Pentru LEI pare să fie un weekend perfect pentru a petrece timp alături de familie sau de a sta în casă şi a se uita la filme. Nici săptămâna viitoare nu începe într-o notă prea încărcată, Leii preferând să îşi ocupe timpul cu activităţile lor preferate. Pentru unii, ar putea fi o săptămână plină de romantism.

FECIOARELE sunt prinse cu diverse treburi administrative acum şi le-ar prinde bine o pereche de mâini în plus, ca să le rezolve pe toate. Altfel, săptămâna viitoare se anunţă ceva mai liniştită, petrecută mai mult în familie. De altfel, unele probleme legate de familie sau cămin şi-ar putea găsi rezolvare acum.

BALANŢELE sunt mai prudente în această perioadă, preferă să îşi calculeze atent banii şi nu se aruncă în cheltuieli inutile. Agitaţia începe de luni, când vor avea mai multe lucruri de făcut, mai multe discuţii de purtat. Puţină organizare le-ar prinde foarte bine săptămâna viitoare.

Pentru SCORPIONI sfârşitul de săptămână vine cu noutăţi. Ceva din interiorul lor va produce o schimbare vizibilă a stării de spirit. Sunt ceva mai sensibili la tot ce se întâmplă în jurul lor, dar nu se lasă afectaţi de evenimente. În schimb, săptămâna se anunţă şi pentru ei agitată în viaţa de zi cu zi.

SĂGETĂTORII mai reduc din motoare şi îşi caută liniştea interioară. Şi ei sunt ceva mai sensibili în această perioadă, dar preferă să nu o arate. Cel mai bun lucru pe care îl pot face acum este să se retragă undeva cu o carte şi să se detaşeze de probleme.

CAPRICORNII sunt foarte activi în weekend, socializează, leagă noi relaţii şi îşi fac planuri pentru viitor. Atitudinea s-ar putea schimba săptămâna viitoare, când Capricornii revin la o stare mai liniştită. Totuşi, de marţi încolo ar fi indicat să nu fie prea vehemenţi.

VĂRSĂTORII sunt concentraţi pe carieră în perioada asta şi e posibil ca ziua de sâmbătă să vină cu nişte veşti importante. Săptămâna pare să fie şi ea una încărcată, dar Vărsătorii sunt înconjuraţi de prieteni şi pot apela cu încredere la ei. Dacă este nevoie.

PEŞTII visează cu ochii deschişi la concediu sau vacanţă, dar îşi aduc repede aminte că e drum lung până acolo. Încă mai au multe de rezolvat. Săptămâna începe cu veşti bune la nivel de carieră, mai ales pentru cei care au muncit mult în ultimul timp.

Pentru previziuni zilnice şi nu numai, ne vedem şi pe pagina de Facebook Dezideriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Special! Astrele ne pun la încercare