Antena Meniu Search
x

Special! Au dat în mintea și jocurile copilăriei

Unde sunt vremurile în care copiii se jucau în spatele blocului? Au dispărut din momentul în care au apărut jocurile pe computer şi, ulterior, Internetul

Vezi și

Unde sunt vremurile în care copiii se jucau în spatele blocului? Au dispărut din momentul în care au apărut jocurile pe computer şi, ulterior, Internetul

Acum să nu credeţi că puştii zilelor de altădată stăteau pe-afară indiferent de vreme. Nicidecum. Aveau jocuri pentru fiecare anotimp. Când era frumos, nu le ajungea scara. Când era urât, ori se strângeau în casa scării, ori mergeau la unul dintre ei - de obicei, la cel cu părinţii cei mai înţelegători - unde jucau tot ce prindeau: de la "Piticot" şi "Nu te supăra, frate!" şi până la "Dacii şi romanii".

Dar acei ani nu s-au pierdut de tot. Au fost reinventaţi de nişte oameni cărora chiar le lipseşte acea perioadă a copilăriei, ferită de telecomenzi şi tastaturi.

"De la început acest loc a fost gândit ca un loc de relaxare şi confort. Cea mai bună şi cea mai simplă cale, prin board games, care fac o legătură între lumea adultă şi lumea copiilor. Tot timpul ne jucam foarte mult când eram copii, iar board games este cumva expresia matură a acestor jocuri din copilărie", spune Emanuel Dobrincu, manager general.

Iar iniţiativa a avut succes.

Ce mai puteţi face în "cafeneaua copilăriei"? Orice făceaţi atunci când eraţi mici. Inclusiv să modelaţi plastelină sau să desenaţi tot ce vă trece prin cap. Atenţie, însă! Jocurile copilăriei pot da dependenţă.

Evident, partea cu dependenţa este o glumă. Nu e nimic rău în a petrece ore plăcute împreună cu prietenii, reamintindu-vă de jocurile pe care le adoraţi atunci când eraţi mici.

Ce-i drept, ca alternativă a unei ieşiri în club, este mult mai indicată o ieşire la cafeneaua cu jocuri. În afara faptului că nu veţi avea capul mare din cauza urletelor din boxe, nici nu veţi suferi de mahmureală a doua zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Special! Au dat în mintea și jocurile copilăriei