Antena Meniu Search
x

Special! Aventura pornește din portul Constanța

Un oraş plutitor. Aşa putem defini nava de croazieră plină de turişti, care va porni din Constanţa pentru o călătorie atât în Marea Neagră, cât şi Marea Mediterană

Vezi și

Un oraş plutitor. Aşa putem defini nava de croazieră plină de turişti, care va porni din Constanţa pentru o călătorie atât în Marea Neagră, cât şi Marea Mediterană

Recomandăm o oprire în bazarul Baiazid. De acolo se poate vizita Vechiu Istanbul cu bazarul de aur, bazarul normal unde sunt străzi de shoping interesante cu preţuri foarte mici. Apoi urmează un pic de cultură la Sf Sofia sau la Moscheea Albastră. Există posibilitatea de a vizita locul unde au sfârşit Brâncovenii.

Vasul ajunge apoi în Grecia unde se opreşte pe rând în insulele Mykonos, Santorini şi Kefalonia. Călătoria continuă cu oraşul-cetate Dubrovnik şi apoi cu una dintre cele mai romantice destinaţii din lume, Venezia.

Preţurile variază în funcţie de puntea pe care sunteţi cazat. Cu cât este mai sus, cu atât este de mai scumpă. Asta pentru că vasul de croazieră care porneşte din Constanţa funcţionează exact ca un hotel.

Sunt toate cele trei mese incluse: mic dejun, prânz şi cină. Room service-ul e la dispoziţie 24 de ore şi este gratuit. De exemplu nu ai chef să te trezeşti şi poţi să ceri micul dejun la cameră. Între mese există anumite locuri unde poţi să serveşti gratuit un ceai, o cafea, un fursec. E totul inclus în preţ.

În oraşul plutitor mesele copioase sunt completate de ore de sport pentru a arde rapid caloriile nedorite. Când vasul este în mişcare de la o destinaţie la alta, distracţia la bord este garantată.

Cine alege să petreacă 15 zile pe mare e bine să nu uite de duty free-urile de la bordul vasului de croazieră. Funcţionează pe acelaşi sistem ca cele din vămi sau aeroporturi. Acolo puteţi găsi de toate, de la cosmetice şi băuturi fine, până la dulciuri şi haine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Special! Aventura pornește din portul Constanța