Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Bărbații inteligenți vor femei perfecte

Există femei care consideră că nu pot să îşi găsească partenerul ideal dacă nu sunt îmbrăcate după ultima modă.

Vezi și

 Există femei care consideră că nu pot să îşi găsească partenerul ideal dacă nu sunt îmbrăcate după ultima modă, dacă nu sunt machiate cât e ziua de lungă, dacă nu-şi fac tratamente cosmetice mai mult sau mai puţin invazive.

Femeile care se plâng că sunt admirate doar pentru frumuseţe, cu siguranţă nu au întâlnit bărbaţii potriviţi. Sigur că orice domn este încântat de atuurile fizice ale urmaşelor Evei, doar că bărbaţii inteligenţi caută alte calităţi la potenţialele lor partenere.

Calităţi care odată trecute pe o listă, nu se mai termină pentru că domnii cu un IQ ridicat sunt foarte greu de mulţumit. Aşadar, femeia perfectă pentru un bărbat inteligent trebuie să treacă o sumedenie de teste ca să ocupe poziţia de iubită. Însă chiar dacă a bifat cerinţele de frumuseţe, umor şi inteligenţă, mai trebuie să îndeplinească o condiţie.

Chiar dacă independenţa financiară este un uşor de obţinut într-o lume în care uneori femeile câştigă mai mult decât bărbaţii, încă e loc de mai bine. Iar bărbaţii inteligenţi ştiu precis ce îi supără.

Partea bună este doamnele ştiu ce preferinţe au bărbaţii inteligenţi. Concluzia este că - oricât de pretenţioşi ar fi bărbaţii inteligenţi - femeile ştiu cum să treacă orice test pentru a fi partenere ideale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Bărbații inteligenți vor femei perfecte