Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Bicarbonatul, elixirul frumuseţii

Femeile ar face orice ca să arate perfect! Chiar dacă asta înseamnă să investească mici averi în creme şi în loţiuni.

Vezi și

 Femeile ar face orice ca să arate perfect! Chiar dacă asta înseamnă să investească mici averi în creme şi în loţiuni. Dar înainte de a ne apuca să ne cumpărăm toate produsele cosmetice de care credem că avem nevoie, ar fi bine să vedem ce avem prin bucătărie.

Preocupate de sănătate, doamnele şi domnişoarele au început să caute produsele bio şi în materie de cosmetice. Cu toate astea, puţine ştiu că pot înlocui multe dintre produsele din comerţ cu un ingredient din propria bucătărie - bicarbonatul de sodiu.

Într-adevăr, bicarbonatul de sodiu poate fi considerat tratamentul natural perfect pentru albirea dinţilor, dar proprietăţile sale cosmetice sunt mult mai multe.

Iar asta nu este tot. Dacă nu aveţi timp să ajungeţi la manichiuristă, apelaţi cu încredere la ajutorul bicarbonatului care va rezolva problema cuticulelor. În plus, dacă aveţi pielea sensibilă la antiperspirantele din comerţ, vă puteţi prepara acasă un deodorant natural şi eficient.

Indiferent că ne atrage sau nu ideea de a ne prepara propriile tratamente cosmetice, specialiştii în domeniu atrag atenţia că bicarbonatul trebuie folosit cu măsură şi doar respectând anumite indicaţii.

De aceea bicarbonatul trebuie folosit doar sub formă de soluţie. Cu puţină atenţie, puteţi beneficia acasă de un tratament de înfrumuseţare rapid şi ieftin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Bicarbonatul, elixirul frumuseţii