Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Busuiocul pe bucate, sănătate curată

În ultima perioadă, românii par a fi căpătat o afinitate pentru bucătăria indiană, dar şi pentru rolul benefic al ingredientelor şi condimentelor folosite. Dar foarte multă lume nu ştie că busuiocul ne poate vindeca de anumite afecţiuni

Vezi și

În ultima perioadă, românii par a fi căpătat o afinitate pentru bucătăria indiană, dar şi pentru rolul benefic al ingredientelor  şi condimentelor folosite. Dar foarte multă lume nu ştie că busuiocul ne poate vindeca de anumite afecţiuni

În mod sigur, dacă oamenii ar şti că busuiocul poate fi medicament natural împotriva bolilor şi bacteriilor l-ar folosi mai des. Doar că - până acum - nu au aflat de beneficiile umilei plante verzi.

Nici măcar nu este nevoie să-l consumăm în cantităţi industriale. Ajunge să folosim busuiocul pentru condimentarea mâncării. Efectele benefice nu se vor lăsa aşteptate. Iar doctorii confirmă acest lucru.

"Începând de la sistemul nervos central, unde are un rol de tonifiere, de stimulare a memoriei şi practic, îmbunătăţeşte funcţia cognitivă. Până la nivelul ficatului, unde are un rol de detoxifiere", spune Şerban Damian, nutriţionist.

De asemenea, busuiocul poate acţiona împotriva afecţiunilor respiratorii, de aceea este indicat să bem ceai de busuioc chiar şi la o simplă răceală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Busuiocul pe bucate, sănătate curată