Antena Meniu Search
x

Special! Campania "Sari pentru tine!" a ajuns pe terenul de squash

Nicio săptămână fără un sport nou! Este noua deviză a participanţilor la campania "Sari pentru tine!" iniţiată de Observator Special. Săptămâna trecută cei patru au testat un aparat multifuncţional de fitness. Iar acum au ajuns pe terenul de squash.

Vezi și

 Gabriela, Alina, Beti şi Marian au început săptămâna cu squash. Aşa că dimineaţă au fost aşteptaţi în sală de Valentin Butnaru. Apoi Valentin le explică celor patru care sunt regulile squashului şi îi învaţă mişcările specifice acestui sport.

Instrucţiunile s-au terminat, aşa că jocul poate să înceapă. Prima care intră pe teren este Alina. Apoi racheta ajunge în posesia lui Beti. Gabriela a intrat pe teren cu mult entuziasm.

Marian şi-a aşteptat rândul, ca un adevărat gentleman şi când doamnele au terminat cu squash-ul i-a venit şi lui rândul.

Ziua nu s-a terminat, aşa că Beti, Gabriela şi Marian au continuat cu antrenamentele de kangoo jumps. Alina s-a limitat doar la squash pentru că imediat după antrenamentul cu Valentin Butnaru a mers la şcoală să susţină un examen. Asta nu înseamnă că nu ne-a spus cum s-a antrenat săptămâna care tocmai a trecut.

Beti simte şi că a început să piardă kilogramele în plus. Iar Marian s-a şi cântărit pentru a-şi confirma faptul că a slăbit. Cert este că uşor nu le vine niciunuia, dar rezultatele îi motivează.

Iar cei care urmăresc de acasă campania Sari pentru tine vor deja să se antreneze alături de ei şi îi trimit mailuri Dianei.

Sunt două ore pe săptămână special create pentru concurenţii Sari pentru tine, marţi şi vineri de opt jumate şi oricine vrea să participe poate să trimită un mail la [email protected]

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Special! Campania "Sari pentru tine!" a ajuns pe terenul de squash