Antena Meniu Search
x

Special! Cât de des se ceartă fetele cu mamele

Adolescenţa este una dintre cele mai dificile perioade din viaţa unui om! E acel moment în care simţi că eşti destul de experimentat încât să nu mai accepţi sfaturile părinţilor şi destul de matur încât să nu ţi se mai impună tot felul de restricţii

Vezi și

Adolescenţa este una dintre cele mai dificile perioade din viaţa unui om! E acel moment în care simţi că eşti destul de experimentat încât să nu mai accepţi sfaturile părinţilor şi destul de matur încât să nu ţi se mai impună tot felul de restricţii.  

Un studiu britanic dezvăluie date amuzante despre viaţa adolescentelor. Tinerele ar plânge de 123 de ori pe an din cauza băieţilor şi s-ar certa de 183 de ori cu mamele. Subiectele de ceartă sunt multe şi diverse. Primul motiv este camera dezordonată, urmat de relaţiile cu fraţii şi surorile, cele cu băieţii şi întoarcerea târziu din oraş.

Motivul pentru care se întâmplă lucrul acesta este că adolescentul se pregăteşte să plece de acasă de la părinţi. Ca să plece de acasă de la părinţi mediul în care el trebuie să fie, trebuie să fie undeva neplăcut sau neprimitor pentru el, pentru că altfel îi va fi cald şi bine şi va sta la mama şi la tata acasă până la 30, 50 de ani.

Şi felul de a se îmbrăca, de a se comporta, banii, atitudinea faţă de activitatea şcolară şi limbajul necivilizat pot fi motive de ceartă între mame şi fiice.

Cifrele din studiu oferă o imagine amuzantă asupra vieţii adolescentelor într-un an: se ceartă de 183 cu mamele şi de 157 de ori cu taţii. Dar şi plâng de 123 de ori din cauza băieţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Special! Cât de des se ceartă fetele cu mamele