Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Ce este "tulburarea dismorfică"

O afecţiune cumplită pluteşte deasupra suflării feminine din întreaga lume! Există chiar riscul să devină epidemie.

Vezi și

 O afecţiune cumplită pluteşte deasupra suflării feminine din întreaga lume! Există chiar riscul să devină epidemie. Totuşi, nu este cazul să vă impacientaţi, pentru că nu e o boală fatală.

Se numeşte "tulburare dismorfică" şi a apărut de când postarea de selfie-uri a fost ridicată la rang de obsesie mondială. Probabil aţi dedus că cele mai afectate de tulburările dismorfice sunt femeile. Nu în mod întâmplător. Vor, nu vor, doamnele şi domnişoarele sunt nevoite să stea mult timp în faţa oglinzii.

În mod sigur, tulburările dismorfice există de când s-au inventat oglinzile, însă în ultima perioadă s-au intensificat. De vină sunt reţelele de socializare, în special moda selfie-urilor. Tinerele îşi fac singure fotografii, în care îşi descoperă, ulterior, noi şi noi defecte.

Cum le rezolvă? În cel mai simplu, dar mai costisitor mod cu putinţă: în cabinetele plasticienilor. Potrivit statisticilor, în ultimii ani s-a înregistrat o adevărată explozie a intervenţiilor mai mult sau mai puţin invasive.

Oricum, să nu uităm un lucru: chiar şi cele mai frumoase femei din lume au o parte a corpului pe care - în secret - o urăsc. Desigur, există şi femei care nu sunt preocupate atât de mult de aspectul fizic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Ce este "tulburarea dismorfică"