Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cele mai avantajoase oferte pentru Valentine's Day

În ultimii ani nu doar îndrăgostiţii, ci şi tour operatorii, hotelierii şi companiile de zboruri sărbătoresc Valentine's Day. Iar atunci când dragostea şi turismul se împletesc dau naştere celor mai avantajoase oferte pentru 14 februarie.

Vezi și

În ultimii ani nu doar îndrăgostiţii, ci şi tour operatorii, hotelierii şi companiile de zboruri sărbătoresc Valentine's Day. Iar atunci când dragostea şi turismul se împletesc dau naştere celor mai avantajoase oferte pentru 14 februarie. 

n ultimii ani nu doar îndrăgostiţii, ci şi tour operatorii, hotelierii şi companiile de zboruri sărbătoresc Valentine's Day. Iar atunci când dragostea şi turismul se împletesc dau naştere celor mai avantajoase oferte pentru 14 februarie.

Cele mai ieftine destinaţii de Valentine's sunt cele care mergem cu maşina proprie. Cu cât mergem mai aproape de România şi mă refer la Budapesta, la Viena, poate chiar la ski în Bulgaria cu atât vom plăti mai puţin pe transport. Un weekend, asta însemnând două nopţi de cazare plus mic dejun la un hotel de două, trei stele porneşte de la 120 - 140 de euro de persoană.

În topul celor mai căutate oraşe de Ziua Îndrăgostiţilor rămâne Veneţia, care pe lângă faptul că este unul dintre cele mai romantice oraşe din lume mai vine la pachet cu un avantaj: carnavalul.

Transportul este asigurat de aici până la Veneţia. Acolo este cazarea timp de trei nopţi lângă Veneţia, fie în zona Mestre, fie în zona Treviso la un hotel de trei stele, două zile de intrare la carnaval şi avantajul este că pe parcurs se vizitează şi Budapesta.  Preţul pentru un astfel de pachet este de 299 de euro de persoană.

Dacă nu vreţi să fiţi romantici pe patru roţi, vă puteţi purta dragostea pe aripile unui avion într-o destinaţie mai îndepărată.

În capitala Cehiei aproape tot timpul în ultimii doi trei ani s-au găsit bilete în preajma sărbătorii de Valentine's pornind de la 170 - 190 de euro de persoană unde sunt incluse transportul cu avionul şi două sau trei nopţi de cazare la un hotel de trei stele cu mic dejun. Pentru un weekend la Milano scoatem din buzunar aproximativ 190 - 220 de euro

Dragostea poate fii declarată şi altfel. De exemplu vă puteţi surprinde jumătatea cu două bilete de vacanţă pe care le cumpăraţi la ofertă în săptămâna Sfântului Valentin, dar călătoriţi în primăvară. Şi de această dată prima destinaţie pe listă este tot Veneţia.

Un city break care include bilet de avion, cazare pentru trei nopţi şi mic dejun, preţul porneşte de la 128 de euro. Paris este o altă destinaţie foarte căutată în această perioadă. Un pachet cu trei nopţi de cazare şi bilet de avion este în jur de 190 de euro.

Un alt oraş romantic este Roma.

Un city break se poate lua cu aproximativ 160 de euro, dar mai există şi varianta să iei separat bile de avion şi hotel. Preţul unui unui bilet de avion porneşte de la 37 de euro.

Dacă nu aveţi când să faceţi o escapadă romantică în oraşe străine, nu vă panicaţi! Dragostea este frumoasă şi în ţara natală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cele mai avantajoase oferte pentru Valentine's Day