Antena Meniu Search
x

Special! Cele mai ciudate restaurante

În orice oraş mare din lumea asta aţi merge, este imposibil să nu vedeţi o grămadă de restaurante şi baruri. Însă concurenţa îi face pe unii patroni să apeleze la cele mai ciudate concepte de local

Vezi și

În orice oraş mare din lumea asta aţi merge, este imposibil să nu vedeţi o grămadă de restaurante şi baruri. Însă concurenţa îi face pe unii patroni să apeleze la cele mai ciudate concepte de local

Restaurantele în care se mănâncă pe întuneric au fost create pentru ca distinşii clienţi să poată simţi mult mai bine gustul mâncării. Cei care au creat acest concept susţin că, în lipsa luminii care să le focalizeze atenţia spre comeseni sau spre modul în care preparatele aşezate în farfurie, oamenii sunt mai mult mai atenţia la senzaţiile produse de combinaţia de arome şi apreciază altfel meniul.

Un alt tip de restaurant care îşi pune clienţii la încercare este cel în care oamenii sunt încurajaţi să mănânce cât pot de mult. De exemplu, un mic dejun pregătit într-un astfel de local poate să sature fără probleme o familie de 4 persoane, 2 adulţi şi 2 copii. Desigur, doar cei antrenaţi pentru succes pot să termine tot ce le aduce chelnerul.

Vă place să vă jucaţi cu mingea? Înseamnă că restaurantul care vi se potriveşte este cel în care. chiflele sunt zburătoare. Astfel de localuri se întâlnesc în Statele Unite, iar lumea nu vine neapărat ca să se bucure de gustul preparatelor, ci să-şi exerseze mâna la prinsul chiflelor. Pentru că nu ştii niciodată când una este lansată în direcţia ta.

Unii obişnuiesc să bea un pahar cu vin în clipa în care se află într-o cadă plină cu apă fierbinte, alţii visează după o bere. Cei din urmă ar putea merge liniştiţi la un bar-spa din Praga. Acolo vor sta în căzi care conţin bere caldă, dar vor putea să-şi umple halbele cu bere rece, de la robinet. Ce poate fi mai plăcut decât atât?

Poate să mâncaţi sushi de pe trupul unei femei dezbrăcate. Acest concept de restaurant care a produs indignare în lumea occidentală, a început să capete din ce în ce mai multă căutare. Iar dacă vă uitaţi cu atenţie, mâncarea nu se culege de pe un trup gol. Ci de pe nişte frunze plasate pe un trup gol. Oricum, dacă vă găsiţi într-un asemenea restaurant, ţineţi minte două lucruri: nu aveţi voie să vă adresaţi "platoului uman" şi nici să-l atingeţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Special! Cele mai ciudate restaurante