Antena Meniu Search
x

Special! Celulele din plante întineresc pielea

Într-o lume perfectă, nimeni nu ar trebui să se confrunte cu ridurile! Dar nu trăim într-o asemenea lume, aşa că trebuie să ne îngrijim pielea cu mare grijă, pentru a nu ajunge să semănăm cu nişte smochine deshidratate

Vezi și

Într-o lume perfectă, nimeni nu ar trebui să se confrunte cu ridurile! Dar nu trăim într-o asemenea lume, aşa că trebuie să ne îngrijim pielea cu mare grijă, pentru a nu ajunge să semănăm cu nişte smochine deshidratate

De acum încolo ne va veni mult mai simplu să păstrăm tinereţea tenului. Ba mai mult, să o redobândim. Da, pielea se poate regenera, poate redeveni fermă şi elastică, dar cu o singură condiţie. Să folosim creme care conţin celule stem extrase din plante. Au descoperit asta colegii mei de la Estetica Premium by Andreea Berecleanu. 

Fără să exagerăm, lună de lună, pe piaţa apare câte un nou produs cosmetic care promite minuni. În ultima perioadă, la baza acestor cosmetice stau celulele stem. Dacă lumea a mai auzit de existenţa acestor celule, puţini ştiu că ele pot fi extrase şi din plante.

Pielea umană este acoperită de celule stem adulte. Aceste este motivul pentru care rănile noastre se vindecă repede: celulele lucrează peste program ca să ne redea aspectul normal al pielii şi pentru a vindeca cicatricile. Dar nu ne putem baza la infinit pe ele.

Inevitabila îmbătrânire sau efectele nocive ale ultravioletelor scad producţia de celule stem ale pielii. Din fericire, celulele stem provenite din plante compensează acestă pierdere.

În România se folosesc cu precădere celulele stem din portocale pentru fabricarea unor produse cosmetice.

Celulele sunt recoltate în laboratoare din străinătate, iar plantele folosite sunt ferite de poluare sau de pesticide. În fabrica de cosmetice din România ajung acele substanţe pure produse de plantă pentru a se proteja de factorii climatici.

Cremele bazate pe celule stem de provenienţă vegetală au efecte aproape imediate. Şi nu doar că stimulează producţia de colagen. Substaneţele active sunt un supliment ideal şi pentru procedurile estetice pe bază de botox, pentru că ajută la redarea volumului natural.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Special! Celulele din plante întineresc pielea