Antena Meniu Search
x

Coafuri de Revelion

Pentru noaptea dintre ani, coafura trebuie să fie la fel de elegantă ca rochia. Însă, ca şi ţinuta, trebuie să fie în tendinţe

Vezi și

Pentru noaptea dintre ani, coafura trebuie să fie la fel de elegantă ca rochia. Însă, ca şi ţinuta, trebuie să fie în tendinţe

Sezonul rece promovează naturaleţea şi comfortul. Se poartă foarte mult buclele mari și mici. Putem opta pentru cocuri lejere la restaurant. Pentru un coc lejer aveţi nevoie doar de câteva agrafe, fixativ, un ondulator şi de puţină îndemânare. O astfel de coafură vine la pachet cu un machiaj adecvat.

Un machiaj cu un eyeliner şi un ruj roşu este suficient. În restaurant lumina este destul de puternică şi dacă exagerăm cu machiajul poate să fie prea mult. Aplicăm o bază, aplicăm un fond de ten, un anticearcăn. Neapărat o pudră.

Domnişoarele care dau restaurantul pe club trebuie să aibă o coafură adecvată locului în care îşi vor petrece Revelionul. Se poartă coada de cal. Pe ideea asta am mers de coadă de cal un pic rock, un pic ciufulit. O astfel de coafură cere şi un machiaj accentuat. Îşi pot aplica sclipici la ochi, sidef, pentru că se poartă anul acesta. +25,20 Dacă machiajul ochilor e strident ar fii bine să aplicăm un glos sau un ruj nude.

Indiferent că vorbim despre machiajul de club sau cel de restaurant obligatorii sunt genele false. Cât despre păr, hairstyliştii ne sfătuiesc să respectăm regula "Mai puţin înseamnă mai mult". Dacă vrem să avem un păr sănătos nu trebuie să exagerăm nici cu fixativul, nici cu alte produse de stiling. Ideea e să arate cât mai natural.

Odată ce coafura şi machiajul sunt gata îmbrăcaţi rochia şi încălţaţi pantofii cu toc stiletto, pentru că sunteţi perfect pregătite pentru petrecerea de Revelion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Coafuri de Revelion