Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Facebook devine un mod de viaţă pentru oameni

Să ţineţi minte bine felul în care ne petrecem sărbătorile de iarnă. În viitor, s-ar putea să nu ne mai putem bucura de ele, aşa cum ne-am obişnuit.

Vezi și

Încet-încet ne mutăm într-o epocă virtuală şi internetul devine mai mult decât un loc de joacă. Devine un loc de viaţă.

Pentru început, am ajuns să ne mutăm o parte din bucuria Crăciunului pe Facebook. Felicitările şi urările au fost înlocuite de fotografiile pe care oamenii le încarcă pe paginile lor personale.

E imposibil să nu fi văzut în lista dumneavoastră de prieteni zeci de imagini cu brazi împodobiţi, mese pline de Crăciun şi cadouri. Scopul internauţilor este de a arăta celorlalţi că au sărbători mai fericite decât ei. Chiar dacă şi le-au petrecut pe internet.

Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Aşa că, de ce să ne mai sunăm prietenii să povestim ce cadouri frumoase am primit sau ce masă copiasă am avut? Putem să facem o poză şi să o punem pe internet. E mult mai simplu şi e gratis.

Cosmetice, genţi, haine, bijuterii.reţelele de socializare seamănă cu un catalog al unui magazin fashion. Toate acestea au fost pe lista de dorinţe ale fetelor anul acesta. Şi cum ele au fost mai mult decât cuminţi, Moş Crăciun a fost şi el la fel de darnic.

Cărţile şi jucăriile şi-au găsit şi ele locul pe paginile personale ale oamenilor. Dar adevăratele vedete ale reţelelor de socializare au fost brazii de Crăciun. Fiecare a susţinut că bradul lui este cel mai frumos împodobit şi că are cele mai multe cadouri sub el.

Pe locul doi în topul fotografiilor postate de români pe internet au fost mesele de Crăciun. Cu cât mai mari şi mai bogate, cu atât mai bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Facebook devine un mod de viaţă pentru oameni