Antena Meniu Search
x

Special! Cu cât diferenţa dintre salariile partenerilor este mai mare, cu atât banii devin motiv de scandal

Atunci când femeia ajunge să câştige mai mult decât partenerul, e posibil să apară tensiuni în relaţie.

Vezi și

Atunci când femeia ajunge să câştige mai mult decât partenerul, e posibil să apară tensiuni în relaţie. De ce? Pentru simplul motiv că bărbatul simte că poziţia sa ca "şef al familiei" începe să fie ameninţară.

Totuşi, bărbaţii au la îndemână tot felul de metode pentru a-şi păstra supremaţia în cuplu. E nevoie doar să aibă bunăvoinţă şi să-şi folosească imaginaţia.

Dacă pentru bărbaţi o cină romantică sau o cafea ar putea rezolva problema, pentru femei lucrurile stau cu totul şi cu totul altfel. Există, însă, femei neimpresionate de atenţia primită din partea partenerului. Dar cum întotdeauna există şi excepţii de la regulă, am găsit şi domni ce nu sunt atât de deranjaţi de câştigurile partenerei.

Problema este alta: cu cât diferenţa dintre salariile partenerilor este mai mare, cu atât banii devin motiv de scandal. Specialiştii spun că cel mai bine este ca cei care ajung în asemenea situaţii să reînceapă să realizeze valoarea celuilalt ca persoană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Special! Cu cât diferenţa dintre salariile partenerilor este mai mare, cu atât banii devin motiv de scandal