Antena Meniu Search
x

Special! Cu ce NU se asortează ia tradițională

Bătrâna ie românească s-a transformat într-o piesă vestimentară universală. Toată lumea pare să aibă în garderobă o astfel de bluză cu motive tradiţionale. Însă, doar pentru că este acolo, nu înseamnă că trebuie purtată în orice condiţii.

Vezi și

De când a revenit în binemeritata lumină a reflectoarelor, bătrâna ie românească s-a transformat într-o piesă vestimentară universală. Toată lumea pare să aibă în garderobă o astfel de bluză cu motive tradiţionale. Însă, doar pentru că este acolo, nu înseamnă că trebuie purtată în orice condiţii

Ca orice altă piesă vestimentară, ia merge în anumite combinaţii, în timp ce în altele pur şi simplu pare stingheră. Ori de câte ori cineva se hotărăşte să poarte o ie trebuie să ştie că ea trebuie să fie punctul de atracţie al ţinutei. Deci trebuie să avem grijă la combinaţiile pe care le facem, pentru a nu-i lua din strălucire.

De exemplus, ia nu are ce căuta în combinaţie cu o pereche de blugi sau pantaloni în culori stridente sau încărcaţi cu accesorii. Iar când vorbim despre frumuseţea unei ii, trebuie să luăm în calcul şi motivele populare brodate şi forma acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Special! Cu ce NU se asortează ia tradițională