Antena Meniu Search
x

Special! Cum îți alegi perechea potrivită

Nu există domeniu pe care cercetătorii americani să nu-l aprofundeze! Se ocupă de alimentaţie, se ocupă de gadget-uri, se ocupă de relaţii

Vezi și

Nu există domeniu pe care cercetătorii americani să nu-l aprofundeze! Se ocupă de alimentaţie, se ocupă de gadget-uri, se ocupă de relaţii

Criteriile pentru alegerea partenerului diferă de la femeie la femeie. Dacă unele dintre ele pun mai mare preţ pe intelect, altele se rezumă doar la aspectul fizic.

Cercetătorii americani spun ca degeaba un potenţial partenerare  toate calităţile, dacă nu o are pe cea mai importantă: capacitatea de a deveni copilăros atunci când este cazul.

Iar specialiştii români sunt de acord - măcar de această dată - cu omologii din Statele Unite. "Este foarte important, în primul rând, în prima partea a relaţiei. Când cei doi sunt în faza de îndrăgostire pentru că practic aceste jocuri, acest caracter jucăuş, cumva pe fondul lui se lansează tot felul de provocări,iar partenerii îşi lansează tot felul de provocări", spune Anca Boalcă, psiholog.

Aşadar, pentru a avea o relaţie solidă, nu este nevoie ca partenerii să fie nişte monumente de seriozitate. Din când în când, este bine să se relaxeze şi să se distreze precum doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Special! Cum îți alegi perechea potrivită