Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cum recunoaştem genţile de firmă originale

Pe străzile din România umblă domnişoare cu genţi care imită produsele originale. În cazul copiilor grosolane, ne lămurim de la prima vedere. Ca să le recunoaştem pe cele elaborate, e bine să ştim care sunt elementele de recunoaştere.

Vezi și

 Între femei şi genţi există o legătură indisolubilă! De multe ori, doamnele sunt în stare să facă economie la sânge, doar pentru a-şi achiziţiona o poşetă de firmă. Dar, dacă tot sunt dispuse să dea o mică avere pe o astfel de geantă, e bine să se asigure că investesc bani în obiectul visat şi nu într-o replică.

Totuşi, preţul nu este singurul indicator al faptului că geanta este, într-adevăr, originală. Şi asta pentru că adevărul stă în detalii. Tocmai de aceea, poşeta trebuie studiată cu atenţie şi - mai ales - multă răbdare.

În final, paşii cusăturilor la produsele autentice sunt mici şi foarte deşi. Falsificatorii nu au timp să realizeze produsul atât de precis, aşa că la un produs fals, paşii vor fi largi şi mult mai rari.

Înteriorul este zona căreia nu i se acordă atenţie de către falsificatori. De obicei ei se concentrează pe exterior, urmând ca interiorul să fie realizat aşa după ochi. Interiorul este cea mai bună zonă în care putem privi şi ne putem da seama dacă este vorba despre un produs autentic sau nu.

O altă metodă de a evita să daţi bani pentru nimic este documentarea temeinică.

Atunci când vrem să achiziţionăm o geantă autentică la un preţ destul de ridicat, cel mai bine ar fi să studiem în deaproape colecţiile designerilor şi să ne asigurăm că vom cunoaşte în totalitate produsul.

Cel mai simplu şi mai mai sigur este să vă adresaţi specialiştilor. Aşa că, dacă vi se oferă ocazia de a cumpăra o geantă de firmă la un preţ atractiv, nu riscaţi să daţi banii înainte de a o verifica.

Fiecare geantă vine cu un certificat de autentificare, însă şi acesta poate fi falsificat. Cel mai bine ar fi să mergem cu acel cod, care poate fi inscripţionat şi pe anumite părţi ale materialului în interiorul genţii şi cu acel număr să mergem la magazin, la un reprezentant oficial al brandului respectiv, care ne poate spune într-adevăr dacă geanta aceea este ceea ce căutăm noi sau nu. În consecinţă, prudenţa face diferenţa între o afacere avantajoasă şi o păcăleală de proporţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cum recunoaştem genţile de firmă originale