Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Cum să ne protejăm pielea feței pe vreme rece

Odată cu venirea toamnei se modifică şi rutina noastră de frumuseţe, nu numai vremea! Primul care simte schimbările de anotimp este corpul nostru, care trebuie să se adapteze noilor temperaturi

de Redactia Observator

la 10.09.2015 , 21:54

Odată cu venirea toamnei se modifică şi rutina noastră de frumuseţe, nu numai vremea! Primul care simte schimbările de anotimp este corpul nostru, care trebuie să se adapteze noilor temperaturi

Iar cum pielea este ambalajul exterior, încasează toate loviturile factorilor externi. De aceea trebuie să dublăm grija pe care am avut-o până acum. Şi nu ar strica o cură de vitaminizare. Nu mă refer la suplimentele alimentare, ci la "aprovizionarea" pielii cu tot ce are nevoie pentru a arăta excelent. Iar acest lucru este posibil cu ajutorul unui tratament inovator. 

Tratamentul nu a fost gândit din dorinţa de a rezolva probleme ce ţin de estetică sau de a umple şanţurile feţei. Abia apoi a început să fie folosit pentru problemele tenului.

Vezi și

Dacă înainte se folosea acul pentru injectarea acidului hialuronic in faţă, acum acel efect este realizat printr-un sistem care împinge în pori substanţa.Contraindicaţii nu are, în schimb are câteva indicaţii care trebuie respectate cu stricteţe. Clienta trebuie să se hidrateze foarte bine.

Acidul hialuronic nu este singura substanţă care poate fi introdusă în pori cu acest aparat. În funcţie de necesitate, pielea poate fi hrănită cu vitamine în stare lichidă.

Tratamentul durează doar câteva minute, dar rezultatele se vor vedea imediat după terminarea şedinţei.

Tratamentul face miracole şi cu zona pleoapelor, considerată mult prea sensibilă în cadrul oricărui tratament. Aparatul poate fi aplicat fără nici un risc şi în această zonă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » SPECIAL! Cum să ne protejăm pielea feței pe vreme rece