Antena Meniu Search
x
LIVE

SPECIAL! Detoxifierea, secretul siluetei perfecte

S-au dus sărbătorile pascale, s-a terminat şi minivacanţa de 1 Mai, iar acum vă simţiţi de parcă aţi fi descărcat singuri câte un camion cu lemne?

la 08.05.2014, 22:06
Vezi și

 S-au dus sărbătorile pascale, s-a terminat şi minivacanţa de 1 Mai, iar acum vă simţiţi de parcă aţi fi descărcat singuri câte un camion cu lemne? Nu lipsa de odihnă este de vină.

Nu poţi fi frumos pe exterior, dacă nu eşti sănătos pe interior. Pentru că orice problemă de sănătate am avea, este imposibil să nu ni se oglindească pe faţă. Dar nu vă speriaţi, există o soluţie: detoxifierea. Iar pentru ca terapia să aibă efect, trebuie să o faceţi sub supravegherea specialiştilor. Altfel s-ar putea să vă faceţi mai mult rău decât bine.

Aşadar terapia este perfectă pentru a anula excesele pe care le-am făcut nu doar de Paşti, ci şi în timpul minivacanţei de 1 Mai. Însă trebuie să fie clar un lucru: nu scăpăm de toxine dacă nu avem o nutriţie adecvată. Iar efectele se văd foarte rapid.

Detoxifierea nu se rezumă, însă, la partea de nutriţie. Tehnologia de ultimă generaţie nu ne ajută doar să arătăm bine fizic. Aşadar detoxifierea făcută ca la carte este soluţia ideală pentru a fi în formă, relaxaţi şi plini de energie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Detoxifierea, secretul siluetei perfecte