Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Special! Detoxifierea, ultima modă la români

România a intrat în zodia detoxifierii! Asta după ce mai multe persoane publice au beneficiat de un asemenea tratament, i-au simţit efectele şi au povestit despre schimbările pe care le-au simţit în perioada în care s-au supus acestui procedeu.

de Redactia Observator

la 18.02.2014 , 20:58

Doar că o detoxifiere aşa cum trebuie se făcea doar în străinătate. Acum situaţia s-a schimbat radical, pentru că avem şi noi o clinică de detoxifiere. Prima de acest gen din România.

"Le oferim tot ce este necesar să găseşti într-un centru de detox, de la nivel tehnologic până la nivel clinic. Avem şi o echipă de 12 medici, adică 12 specialităţi şi foarte mulţi consultanţi, din spitale de renume mondială, atît din Europa cât şi din America", explică Raluca Iliescu, managerul clinicii.

Detoxifierea în sine nu este foarte complicată. Trebuie doar să elimini treptat carnea din alimentaţie, pentru ca organismul să fie pregătit pentru trecerea la hrană lichidă. Dar nu poţi să începi detoxifierea, până când specialiştii nu-ţi fac o evaluare a stării de sănătate.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Special! Detoxifierea, ultima modă la români