Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Echitaţie pentru trup şi minte

Bucureştiul este înconjurat de locuri unde ne putem relaxa în aer liber, departe de haosul oraşului. De exemplu, în Adunaţii-Copăceni se află unul dintre cele mai frumoase hipodromuri din zonă

Vezi și

Bucureştiul este înconjurat de locuri unde ne putem relaxa în aer liber, departe de haosul oraşului. De exemplu în Adunaţii-Copăceni se află unul dintre cele mai frumoase hipodromuri din zonă

Este locul ideal pentru o escapadă în weekend în care să vă odihniţi creierul cu o oră de echitaţie. Înainte de asta, trebuie să vă împrieteniţi cu unul dintre cai.

Aţi înţeles deja că noua prietenie va începe de la cubuleţele de zahăr. Apoi calul este pregătit pentru ora de echitaţie şi este scos din grajd. Odată ajunşi pe pista de galop, ora începe.

Deşi se spune despre echitaţie că este un sport mult prea scump, o oră costă 100 de lei, cu tot cu instrictor şi cal. Mult mai puţin decât 60 de minute de bowling într-un mall din Capitală, unde aveţi parte doar de un spaţiu închis în care, dacă aveţi ghinion, se mai şi fumează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Echitaţie pentru trup şi minte