Antena Meniu Search
x

Special! Extensiile colorate pentru gene, vedetele sezonului

Extensiile de gene colorate sunt un accesoriu indispensabil în vara asta. Este o schimbare totală de look, dar, în acelaşi timp, una naturală

Vezi și

Extensiile de gene colorate sunt un accesoriu indispensabil în vara asta. Este o schimbare totală de look, dar, în acelaşi timp, una naturală

Suntem în plin sezon estival şi trebuie să recunoaşteţi, doamnelor, că machiajul nu este tocmai compatibil cu temperaturile crescute. De la transpiraţie fondul de ten poate arăta inestetic, fadurile şi rimelul, mai ales după o oră de plajă, încep să curgă şi, evident, nu vă permiteţi să nu arătaţi impecabil. Soluţia o constituie extensiile colorate pentru gene. Cine le-a încercat deja nu ar mai renunţa la ele pentru nimic în lume. Mai ales că vă scutesc de timp petrecut în faţa oglinzii dimineaţa.

Genele colorate sunt un must have al acestui sezon estival. Şi nu vă gândiţi la un curcubeu când spunem gene colorate. Nuanţele sunt naturale şi nu se aleg oricum, ci în funcţie de nuanţa părului şi, mai ales, de culoarea ochilor.

Pentru un păr brunet şi ochi negri, ce poate da mai bine dacă nu verdele sau albastrul. Evident, clienta decide cât de accentuată să fie culoarea, în funcţie de personalitatea ei.

La retuş nu trebuie să treceţi foarte des. Genele rezistă până la cinci săptămâni, dar evident că trebuie să vă demachiaţi cu grijă şi să nu vă puneţi duşul direct pe faţă. Distracţia asta vă costă între 120 şi 400 de lei, în funcţie de forma genelor alese şi de numărul de fire folosite. Şi nu uitaţi să mai puneţi bani de-o parte şi pentru întreţinere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Special! Extensiile colorate pentru gene, vedetele sezonului