Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Fardează-te în funcţie de trăsături!

Figurile fotomodelelor, indiferent cât ar fi de agreabile, tot mai trebuie îmbunătăţite de un specialist în machiaj. Trebuie doar să cunoaşteţi trucurile şi să le puneţi în practică.

Vezi și

Faţa ta are o forma de diamant, asta inseamnă că noi va trebui, cu ajutorul produselor, să o aducem spre forma ideală, faţă ovală. Acest lucru se poate realiza din efectul lumină-umbră, ceea ce vrem să se vadă, luminăm iar ceea ce nu vrem să se vadă, umbrim.

Este foarte important să ştim să ne fardăm în funcţie de trăsăturile feţei noastre, iar trucurile le putem învăţa de la make-up artişti. Şi cum foarte puţine femei deţin un oval perfect al feţei, e bine să ştim cum ne putem crea acest format cu ajutorul fardurilor şi pensulelor.

Şi cele care au ochi rotunzi şi vor o privire de felină se pot ajuta de farduri. Pentru alungirea ochiului cel mai uşor este să aplicăm o linie de tuş, care va crea senzaţia vizuală de ochi de pisică.

Şi pentru că multe femei îşi doresc buze ca ale Angelinei Jolie există un truc care le ajută să creeze aspectul de buze mai cărnoase. Sigur, acum dacă aveţi buzele foarte subţiri, nu e cazul să exageraţi prea mult conturul. Nu veţi reuşi decât să semănaţi cu nişte clovni.

Şi femeile cu o osatură a nasului mai proeminentă au un truc la îndemână - umbresc ceea ce nu vor să scoată în evidenţă şi luminează zonele pe care vor să le evidenţieze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Fardează-te în funcţie de trăsături!