Antena Meniu Search
x

Special! Femei de care trebuie să te ferești

Bărbaţii sunt, în esenţă, nişte vânători. Le place să cucerească femeia, să o seducă, iar, dacă este cazul, să înceapă o relaţie stabilă. Cu toate acestea, bărbaţii au o listă neagră pe care figurează anumite tipuri de femei, de care nu s-ar apropia nici în ruptul capului

Vezi și

Bărbaţii sunt, în esenţă, nişte vânători. Le place să cucerească femeia, să o seducă, iar - dacă este cazul - să înceapă o relaţie stabilă. Cu toate acestea, bărbaţii au o listă neagră pe care figurează anumite tipuri de femei, de care nu s-ar apropia nici în ruptul capului

Specialiştii în relaţii de cuplu spun că nici femeile abia despărţite de fostul iubit nu reprezintă nişte alegeri fericite. Dacă nu a trecut destul timp de la despărţire, doamnele vor fi încă ancorate în vechea relaţie. Însă românii nu ţin cont de acest criteriu. Totuşi, psihologii spun că este acest tip de relaţii sunt destul de riscante.

Tot pe fond emiţional acţionează si femeia care nu se consideră vinovată de absolut nimic şi dă vina pe partener pentru orice nu funcţionează aşa cum trebuie.

Femeia nemulţimită de locul de muncă poate fi greu de scos din această stare, iar o relaţie cu ea poate deveni obositoare.

Şi relaţia cu o femeie care bea mai mult ca un bărbat este de evitat. O astfel de femei poate fi destul de instabilă. Asta spun specialiştii. Pentru că bărbaţii nu reuşesc să se pună de acord nici în această situaţie.

Telefonul mobil se poate transforma într-o reală problemă atunci când începe să devină o dependenţă. Şi cărui bărbat i-ar plăcea să iasă la o întâlnire cu o femeie care are o relaţie mai apropiată cu telefonul decât cu el?

Deci, doamnelor, acum că aţi aflat cum se comportă femeile pe care bărbaţii le cam ocolesc, poate e cazul să faceţi anumite schimbări în ceea ce vă priveşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Special! Femei de care trebuie să te ferești