Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Femeile iubesc bărboşii

S-au dus vremurile în care erau la modă bărbaţii perfect tunşi şi raşi. Acum bărboşii sunt în topul preferinţelor femeilor.

Vezi și

 S-au dus vremurile în care erau la modă bărbaţii perfect tunşi şi raşi. Acum bărboşii sunt în topul preferinţelor femeilor.

Standardele de frumuseţe se schimbă de la an la an! Gândiţi-vă doar la manechinele anilor '80, care erau de o frumuseţe răpitoare. Comparaţi-o acum pe Claudia Schiffer sau pe Naomi Campbell cu tinerele care defilează în ziua de azi pe podiumuri. Diferenţele sunt destul de evidente.

La fel se întâmplă şi în cazul bărbaţilor. Dacă în urmă cu nişte ani, masculul perfect era cel cu freză impecabilă şi perfect bărbierit, acum sunt la modă cei care nu sunt atât de preocupaţi de modul în care le stă fiecare şuviţă de păr şi pentru care aparatul de ras este un obiect necunoscut. Există şi o explicaţie: femeile consideră că bărbaţii cu barbă sunt mai maturi şi mai impunători.

Fiecare femeie are propriile preferinţe când vine vorba despre alegerea bărbatului perfect. Unora le plac cei cu părul lung şi cu aspect de trubadur, altora le plac cei tunşi ca la armată şi plini de muşchi, în timp ce alte doamne sunt fascinate de bărbaţii cu barbă. Iar aceştia din urmă sunt, parcă, din ce în ce mai mulţi. De ce? Pentru că barba este la modă.

Totul a început în anii '90, atunci când George Michael a afişat - pentru prima dată - barba de 3 zile. Moda a prins în special la italieni, ca dovadă că modelele caselor de modă din Peninsulă o afişau pe podiumuri, spre marea încântare a femeilor. Curentul a trecut, însă, după o perioadă destul de scurtă de timp. Dar a revenit în forţă în urmă cu 2 ani, atunci când David Beckham şi Brad Pitt au ieşit în lume cu ditamai podoaba facială. Nu mai era timida barbă de 3 zile.

Era o barbă de 2 săptămâni, care - în mod inexplicabil pentru multă lume - a fost adoptată rapid de vedetele masculine de la Hollywood. Inclusiv George Clooney, pe care nu îl ştim decât bărbierit impecabil, s-a prezentat la evenimente cu o barbă respectabilă. Iar de aici şi până în momentul în care femeile au realizat că bărboşii sunt mai sexy, n-a mai fost decât un pas.

Dar şi barba necesită îngrijire. Trebuie tunsă şi aranjată periodic. Altfel, efectul poate fi total opus. Şi acum, sincer. Ce femeie modernă ar putea fi atrasă de un om al peşterii.

De asemenea, barba trebuie să fie în concordanţă cu tunsoarea. Nu ai cum să fii ras în cap şi să ai o barbă până la brâu.

În consecinţă, cel puţin pentru o perioadă, bărbaţii pot scăpă de chinul bărbieritului de fiecare dimineaţă. Cu o condiţie: să nu uite să treacă o dată la două săptămâni pe la hairstyle pentru micile retuşuri atât de necesare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Femeile iubesc bărboşii