Antena Meniu Search
x

Special! Fericirea este o alegere personală

Despre români se pot spune multe lucruri, dar nu şi că ar avea o viaţă uşoară. Cu toate acestea, nimeni şi nimic nu-i împiedică să fie fericiţi.

Vezi și

 Despre români se pot spune multe lucruri, dar nu şi că ar avea o viaţă uşoară. Cu toate acestea, nimeni şi nimic nu-i împiedică să fie fericiţi. Cel mai important, însă, este că oamenii ştiu că banii şi ceea ce pot cumpăra cu ei nu reprezintă o sursă sigură de fericire.

De acord, eşti bucuros când reuşeşti să-ţi iei ceva ce-ţi doreai de mult timp, dar respectivul lucru nu te va face fericit pe termen lung. Tocmai de aceea, românii ştiu că fericirea depinde de alţi factori.

Ce-i drept, bărbaţii au tendinţa să copilărească până la vârste mai înaintate decât femeile. E normal, având în vedere că se maturizează mai greu. În plus, instinctul patern nu se compară cu cel matern.

Se spune că fericirea ne-o facem şi singuri, dar oare chiar aşa să fie? Aşadar experienţa şi specialistul susţin acelaşi lucru. Şi e normal. O viaţă lipsită de fericire e o imagine a anostului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Special! Fericirea este o alegere personală