Antena Meniu Search
x

Special! Flirtul virtual strică relaţia reală

Expresia "Cine n-are cont pe Facebook, nu există!" începe să se demodeze! În ultima perioadă, Instagram-ul şi Twitter au devenit foarte populare în rândul românilor

Vezi și

Expresia "Cine n-are cont pe Facebook, nu există!" începe să se demodeze! În ultima perioadă, Instagram-ul şi Twitter au devenit foarte populare în rândul românilor. 

Dar, precum vă puteaţi aştepta, mai multe reţele de socializare înseamnă şi mai multe probleme în cupluri. Mai ales dacă unul dintre parteneri şi-a făcut o misiune în viaţă din a fi activ pe toate reţelele. Iar aici intervine o statistică îngrijorătoare. Potrivit unor studii internaţionale, în ultimele şase luni, toate cuplurile care s-au destrămat au invocat acelaşi motiv. Adulterul săvârşit în urma unei relaţii începute online.

Site-urile de socializare pornesc de la un principiu frumos: comunicarea. Însă când aceasta rămâne doar la stadiul virtual şi uităm să mai comunicăm cu cel de lângă noi, relaţia noastră e pusă în pericol.

De la o relaţie sentimentală în online la divorţ este un singur pas. Şi asta pentru că celălalt partener devine gelos şi există toate şansele să se consoleze în braţele altei persoane.

De multe ori simţim nevoia să aruncăm o privire peste contul partenerului nostru. Dar de aici până la a face o obsesie din asta nu e cale lungă. De asemenea, actualizarea statutului în "căsătorit" sau "într-o relaţie" te poate scăpa de multe probleme.

Din ce în ce mai multe cupluri aleg un cont comun pe site-urile de socializare, tocmai pentru a evita conflictele sau apariţia îndoielilor. Dar nici aceasta nu este o soluţie.

Un aspect important este alegerea fotografiilor postate. Nu trebuie să facem niciodată publice fotografii care ştim că ne vor deranja partenerul şi implicit vor conduce la un alt conflict. Oricum, site-urile de socializare nu ar trebui să reprezinte sfârşitul unei vieţi sociale normale.

Concluzia este una singură. Lăsaţi site-urile de socializare să vă ţină conectaţi cu cei dragi dar nu le lăsa niciodată să îţi mănânce timpul pe care îl poţi petrece alături de ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Special! Flirtul virtual strică relaţia reală