Antena Meniu Search
x

Ai vreo temere? Cum poți scăpa de ORICE FOBIE garantat

Specialiştii spun că hipnoterapia este una dintre cele mai eficiente căi prin care putem intra în contact cu mintea subconştientă, în aşa fel încât să ajungem să identificăm sursa fricii şi să o învingem

Specialiştii spun că hipnoterapia este una dintre cele mai eficiente căi prin care putem intra în contact cu Mintea Subconştientă, în aşa fel încât să ajungem să identificăm sursa fricii şi să o învingem

În România, nu există statistici oficiale legate de fobii, dar se presupune că un procent de 11% din populaţia ţării suferă de cel puţin un anumit tip de afecţiune.

Ce este, de fapt, fobia? O frică iraţională. O îngrijorare fără temei. Însă, dacă nu este tratată, poate avea urmări grave asupra persoanei încercate de acest tip de sentimente.

Fobiile sunt împărţite în 3 mari categorii. Prima ar fi agorafobia, adică frica de spaţiile publice. Din această categorie, cea mai întâlnită este claustrofobia, adică teama de spaţiile închise. A doua categorie este cea a fobiilor speciale, care se referă la obiecte, animale sau situaţii anume. Cea de-a treia, dar şi cea mai periculoasă, este fobia socială.

Vă întrebaţi probabil dacă fobiile pot fi "vindecate". Da, pot! Cu ajutorul hipnozei. Specialiştii garantează că putem scăpa de orice fobie în maximum 3 şedinţe de hipnoză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ai vreo temere? Cum poți scăpa de ORICE FOBIE garantat