Antena Meniu Search
x

Special! Forma feţei dictează tunsoarea

O tunsoare reuşită scoate în evidenţă trăsăturile şi maschează defectele. Astfel, înainte să decideţi că vreţi să vă tundeţi băieţeşte sau să vă lăsaţi părul să crească, cereţi sfatul unui specialist.

Vezi și

El ne va spune ce ne avantajează şi ce nu, ce vopsea de păr ne scoate în evidenţă trăsăturile şi ce tunsoare ne ascunde defectele.

Şi ne va mai spune un lucru foarte important: cât timp va trebui să alocăm zilnic noii noastre coafuri, pentru a arăta permanent impecabil. 

O tunsoare reuşită scoate în evidenţă trăsăturile şi maschează defectele. Astfel, înainte să decideţi că vreţi să vă tundeţi băieţeşte sau să vă lăsaţi părul să crească, cereţi sfatul unui specialist.

Nu de alta, dar s-ar putea să nu vă avatajeze şi să nu arătaţi chiar ca divele de pe copertele revistelor. Şi ele la rândul lor au un specialist în spate.

Doamnele şi domnişoarele cu forma feţei pătrată trebuie să evite coafurile cu părul tras spre spate, cozi sau cocuri.

Cele care au o formă rotundă a feţei sunt sfătuite să se vopsească într-o nuanţă puternică, care să atragă atenţia de la forma feţei la părul strălucitor. Şi evitaţi tunsorile scurte, coafurile care vă încadrează obrajii.

Dar când vă alegeţi tunsoarea mai trebuie să ţineţi cont şi de cum vă arată gâtul. Dacă este lung şi subţire vă avantajează orice fel de coafură. Mai greu este când lucrurile sunt exact invers.

Înainte de a face o schimbare gândiţi-vă dacă aveţi suficient timp să vă aranjaţi, dar şi suficienţi bani.

Dacă sunteţi mereu pe fugă, evitaţi tunsorile care au nevoie de o atenţie specială cum este bobul, care nu arată bine decât uscat cu peria rotundă şi tratat cu produse pentru volum şi fixare, zilnic.

De asemenea, banii sunt o problemă, căci o tunsoare asimetrică va arăta bine doar dacă mergeţi periodic la coafor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Special! Forma feţei dictează tunsoarea