Antena Meniu Search
x

Special! Hainele de mătase ne apără de caniculă

În zilele în care trebuie să umblaţi foarte mult pe stradă şi soarele este puternic aveţi nevoi de haine care să vă protejeze atât de ultraviolete cât şi de căldură

Vezi și

În zilele în care trebuie să umblaţi foarte mult pe stradă şi soarele este puternic aveţi nevoi de haine care să vă protejeze atât de ultraviolete cât şi de căldură. 

Dacă fusta scurtă nu vă avantajează puteţi opta pentru varianta ei lungă, lejeră şi răcoroasă.

Tot pentru zilele în care trebuie să staţi foarte mult afară am găsit o rochie colorată. Este o pată de culoare din mătase şi dantelă şi este potrivită pentru momentul în care mergeţi la o petrecere în grădină, la un eveniment în aer liber sau la o ieşire în oraş cu prietenele.

Mătasea este ideală şi atunci când mergeţi la serviciu.

Mătasea se poartă şi la birou. Aţi putea de exemplu să înlocuiţi cămaşa clasică cu o bluză ca acesta. Nu are mâneci, are volane în dreptul umerilor. Este din mătase într-o nuanţă neutră şi este foarte feminină.

În unele zile caniculare nici măcar seara nu aduce răcoarea. Dar vă veţi simţi mult mai bine într-o rochie fluidă.

Sunt convinsă că aveţi acasă little black dress, dar ce spuneţi despre long black dress? Adică rochia lungă şi neagră din mătase. Este ideală pentru seriile de gală, pentru evenimentele speciale sau pentru o cină romantică.

Dacă este foarte cald în ziua în care trebuie să mergeţi spre altar, tot mătasea vă salvează.

Dacă faceţi nunta vara o astfel de rochie este ideală pentru a vă feri de călduri. Partea de sus este din dantelă şi accentuează talia, iar partea de jos din mătase este fluidă, romantică şi lejeră.

Aveţi, însă, grijă când vă alegeţi ţinuta din mătase. Asiguraţi-vă că este confecţionată din mătase naturală. Dacă are şi fibre sintetice, în mod sigur veţi transpira cu simţ de răspundere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Special! Hainele de mătase ne apără de caniculă