Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Horoscopul pentru săptămâna viitoare! Energia și curajul ne vin de pe Marte!

Se anunţă o săptămână plină pe plan astral. Avem parte de Luna Nouă, iar asta înseamnă că putem începe proiecte pe care le aveam în plan de ceva vreme. Iată ce ne rezervă predicțiile astrale pentru săptămâna viitoare!

Vezi și

Se anunţă o săptămână plină pe plan astral. Avem parte de Luna Nouă, iar asta înseamnă că putem începe proiecte pe care le aveam în plan de ceva vreme. Iată ce ne rezervă predicțiile astrale pentru săptămâna viitoare!

BERBECII au rezervorul plin cu energie. Mai multă decât de obicei. Oricât de puternici s-ar simţi, e bine să o canalizeze în mod util. Vorbim despre mai mult curaj, mai mult entuziasm, elemente care îi dau avântul necesar pentru orice schimbări şi-au propus să facă. Oricum, săptămâna viitoare se anunţă a fi una agitată, deci Berbecii nu au timp să se plictisească.

TAURII sunt ceva mai retraşi în weekend, dar au o stare generală bună. Începutul de săptămână ar putea aduce câteva idei noi pentru planul financiar. Cu puţin curaj şi cu o strategie bună, acestea pot deveni profitabile rapid.

În schimb, GEMENII sunt cei mai vizibili în această perioadă. Ei simt nevoia să fie încentrul atenţiei şi o fac cu uşurinţă. Săptămâna viitoare este perfectă pentru a schimba ceva la nivel de imagine. Este momentul perfect pentru a începe un program nou la sala de fitness.

RACII îşi petrec weekendul în compania prietenilor, iar asta îi ajută să treacă mai uşor peste sentimentul de nelinişte pe care îl resimt. De parcă asta nu era suficient, unii dintre ei ar putea avea senzaţia că nu sunt înţeleşi. Din fericire, de săptămâna viitoare acest sentiment dispare şi lucrurile revin la normal.

LEII încep weekendul cu gândul la vacanţă şi peisaje exotice, dar revin repede cu picioarele pe pământ. Unii dintre ei ar putea simţi că nu stau bine la capitolul "realizări profesionale". Sentimentul nu este justificat şi va trece repede, cu susţinerea celor apropiaţi.

Deşi FECIOARELE au multe planuri pentru carieră, atenţia se mută către planul emoţional, unde impulsurile sunt mult mai puternice. E bine să facă un pas în spate şi să privească mai detaşat poza de ansamblu. Asta le-ar putea aduce soluiţile pe care le caută.

BALANŢELE se bucură de sprijinul ferm al prietenilor, iar asta îi ajută pe nativi să treacă mai uşor peste situaţiile ciudate care ar putea să apară în relaţia cu partenerul. De altfel, Balanţele simt nevoia de ceva mai multă libertate şi poate chiar puţin spaţiu personal, pentru regăsirea personală.

SCORPIONII se bucură de un weekend plăcut în compania partenerului şi caută ceva mai mult sens în vieţile lor. Poate este un moment bun să înceapă să studieze un nou domeniu. Oricum, ei ştiu bine ce au de făcut şi vor găsi şi motivaţia necesară pentru a trece la acţiune.

SĂGETĂTORII au multe treburi de rezolvat la locul de muncă, dar, la fel ca vecinii Scorpioni, îşi vor găsi refugiul în relaţia cu partenerul. De altfel, săptămâna viitoare poate fi o perioadă bună pentru a aduce ceva nou în relaţie, pentru a o îmbunătăţi.

CAPRICORNII, deşi îşi vor direcţiona antenţia şi energia către locul de muncă, vor reuşi să se relaxeze şi cu ajutorul creativităţii şi al umorului. Conflictele ar trebui să fie evitate, mai ales duminică şi miercuri. De asemenea, unele situaţii din trecut, lăsate netereminate, ar putea reveni. Dar se pot rezolva cu puţină prudenţă.

VĂRSĂTORII au parte de foarte multă energie creativă, pe care o pot manifesta cu uşurinţă. Dacă se ţin de treabă. Demonstraţiile de orgoliu trebuie evitate, mai ales spre finalul săptămânii viitoare, când relaţia de cuplu devine mai importantă. Acolo unde există.

PEŞTII încă nu găsesc liniştea de care au nevoie, dar ar putea găsi un soi de sprijin tocmai din cămin. Este o perioadă bună pentru a întări relaţiile cu colegii de muncă, dar şi pentru a dezvolta altele noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Horoscopul pentru săptămâna viitoare! Energia și curajul ne vin de pe Marte!