Antena Meniu Search
x

Horoscopul săptămânii viitoare. Luni dimineaţă dispare Luna de pe cer

Atunci va avea loc una dintre dintre cele mai spectaculoase eclipse ale anului, iar dacă e vreme bună, vom reuşi să o şi vedem. Dincolo de spectacolul ceresc, din punct de vedere astrologic este un eveniment care ne dă un nou impuls.

Vezi și

Atunci va avea loc una dintre dintre cele mai spectaculoase eclipse ale anului, iar dacă e vreme bună, vom reuşi să o şi vedem. Dincolo de spectacolul ceresc, din punct de vedere astrologic este un eveniment care ne dă un nou impuls.

BERBECII îşi petrec weekendul într-o stare de visare. Unii sunt pur şi simplu adormiţi, alţii nu sunt foarte concentraţi pe ceea ce fac. Totul se schimbă de luni. Nativii încep săptămâna în forţă, iar relaţiile capătă o nouă dimensiune pentru ei. Conflictele ar trebui evitate.

LEII s-ar putea trezi că vorbeşte gura fără ei. Trebuie însă să ţină minte faptul că elementul cheie al acestei perioade este Comunicarea. Deci LEII ar trebui să se abţină din a-şi manifesta accesele de şefie şi să nu cedeze tentaţiei de a-şi impune punctul de vedere.

SĂGETĂTORII au foarte multă treabă şi ar trebui să se înarmeze şi ei cu răbdare şi perseverenţă. Nu reuşesc să rezovle tot ce îşi propun, dar nu trebuie să dispere. Exact asta este lecţia - unele lucruri se întâmplă la momentul potrivit, nu când vor ei.

TAURII sunt foarte ocupaţi la locul de muncă. Pentru unii, ar putea fi chiar o schimbare a serviciului, nu doar a activităţilor. Relaţiile cu colegii de la muncă ar putea deveni mai tensionate şi, negestionate, s-ar putea transforma în adevărate probleme. De data asta, Taurii ar trebui să lase de la ei.

FECIOARELE trec la fapte. Au planificat tot ce era de planificat, iar acum vor să pună în aplicare tot ce ştiu. Singurul risc ar fi să abordeze totul cu prea mult optimism. Ceva mai multă prudenţă nu le-ar strica deloc, mai ales că Mercur retrograd le poate îngreuna drumul.

CAPRICORNII trec printr-o perioadă mai delicată la nivel de carieră şi imagine publică. Unii se gândesc că vor să o schimbe de tot, alţii simt că este nevoie de îmbunătăţiri. Oricum, Capricornii nu se mai mulţumesc cu ce au făcut până acum şi se pregătesc să abordeze noi teritorii.

Pentru GEMENI ar putea fi o perioadă plină de iubire, chiar de unde se aşteaptă mai puţin. Ziua de vineri aduce ceva tensiune, dar lucrurile se mai liniştesc în weekend. Săptămâna viitoare vine cu surprize, mai ales în cercurile de prieteniu.

BALANŢELE ar putea avea parte de multe oportunităţi. Nu vor fi evidente, ci mai degrabă mascate în spatele unor situaţii bizare. Adică exact cum le place lor viaţa, complexă şi cu multe aspecte. Tocmai de aceea răbdarea şi flexibilitatea în gândire devin esenţiale în perioada asta.

VĂRSĂTORII ar putea fi ceva mai sensibili când vine vorba de principii. Unii au tendinţa să le apere până la capăt şi riscă să intre în certuri care nu duc nicăieri, de fapt. La începutul săptămânii viitoare, ar trebui să fie ceva mai precauţi în trafic.

RACII s-ar putea trezi în mijlocul unor situaţii mai bizare pe acasă. Poate nu toţi membrii familiei sunt liniştiţi în perioada asta. Tocmai de aceea Racii ar trebui să se retragă în colţul lor cu carte bună şi un ceai fierbinte. Săptămâna poate aduce câteva noutăţi în carieră.

Deşi nu dorm foarte mult, SCORPIONII au nişte vise interesante în perioada aceasta. Sfârşitul de săptămână pare rezervat dragostei, iar de luni încolo ar putea să apară şi ceva surprize la locul de muncă. În schimb, este o perioadă foarte bună pentru a-şi aduna gândurile.

Pentru PEŞTI relaţiile şi parteneriatele sunt o ruletă rusească. Este posibil să apară mai multe colaborări sau oportunităţi. Însă, totodată, unii nativi ar putea fi ceva mai certăreţi, mai ales la locul de muncă, ceea ce nu le face deloc bine în perioada asta.

Previziunile se opresc, însă nu şi informaţiile utile. Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să intraţi pe pagina de Facebook Dezideriu 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul săptămânii viitoare. Luni dimineaţă dispare Luna de pe cer