Antena Meniu Search
x

Special! Întâlniri rapide pentru relaţii lungi

Lipsa de timp este una dintre principalele probleme cu care se confruntă omul modern. Programul de 8 ore de lucru mai este respectat doar la companiile de stat

Vezi și

Lipsa de timp este una dintre principalele probleme cu care se confruntă omul modern. Programul de 8 ore de lucru mai este respectat doar la companiile de stat

În rest, oamenii ştiu când pleacă de acasă, dar nu ştiu când se mai întorc. Aşa se ajunge în situaţia în care mai au viaţă socială doar în weekend. Iar cu un asemenea stil de viaţă, nu e de mirare că devine foarte dificilă găsirea unui partener.

Din fericire, a apărut o metodă care asigură rezolvarea rapidă a acestei probleme. Speed-dating-ul sau întâlnirea rapidă este varianta găsită de occidentali pentru a găsi parteneri viabili celor care nu au timp să şi-i caute în modul clasic. Iar acum metoda a ajuns şi în România. Bineînţeles, totul se face în cadru organizat, pentru a nu apărea surprize neplăcute.

Speed-dating-ul nu este o glumă. În urma acestor întâlniri pe repede-înainte s-au întemeiat familii în toată regula.

Explicaţia relaţiilor lungi care iau naştere din întâlniri scurte este simplă. Cei care participă la astfel de evenimente au intenţii cât se poate de serioase de a-şi întemeia o familie.

În consecinţă, lipsa de timp nu mai poate fi o piedică pentru o viaţă de cuplu fericită. Trebuie doar să vă faceţi curaj pentru a participa la un asemenea eveniment. Cine ştie, poate sufletul-pereche pe care îl căutaţi va face acelaşi lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Special! Întâlniri rapide pentru relaţii lungi