Antena Meniu Search
x

Special! Învățați să vă iubiți by ELA CRĂCIUN

Ne lăsăm afectaţi de părerile celor din jur, iar asta ne face să ne inventăm tot felul de defecte. Ne comparăm cu alţii şi ca prin minune din omul încrezător care eram până atunci, devenim un om plin de dubii. Dar asta nu se întâmplă, dacă părinţii au grijă să ne insufle iubirea de sine

Vezi și

Ne lăsăm afectaţi de părerile celor din jur, iar asta ne face să ne inventăm tot felul de defecte. Ne comparăm cu alţii şi - ca prin minune - din omul încrezător care eram până atunci, devenim un om plin de dubii. Dar asta nu se întâmplă, dacă părinţii au grijă să ne insufle iubirea de sine

Dacă educaţia primită de la părinţi nu reuşeşte să îndepărteze complexele pe care ni le-am creat, nu mai rămâne decât să luptăm cu propria persoană şi să căutăm frumosul din noi. Şi până în final, chiar şi imperfecţiunile corpului nostru merită iubite.

Conştientizarea aceasta nu vine dintr-o dată, ci de-a lungul timpului. Astfel că, odată ajunşi la o anumită vârstă, ne realizăm valoarea reală.

A te iubi nu este nici semn de narcisism, nici de egoism. Este doar o dovadă de echilibru interior, ceva ce trebuie să transmitem propriilor copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Special! Învățați să vă iubiți by ELA CRĂCIUN