Special! Istoria și modul de prepare al croissantului
Cui nu-i plac croissantele?! Calde, pufoase, însoţie de o cafea sau chiar de un pahar cu lapte, reprezintă micul dejun perfect pentru oricine. Mai ales pentru cei care au fost măcar o dată în Franţa şi s-au acomodat cu respectiva cultură culinară
Cui nu-i plac croissantele?! Calde, pufoase, însoţie de o cafea sau chiar de un pahar cu lapte, reprezintă micul dejun perfect pentru oricine. Mai ales pentru cei care au fost măcar o dată în Franţa şi s-au acomodat cu respectiva cultură culinară
Cu toate acestea, nu francezii au inventat croissantul. Bine, ei susţin asta şi în ziua de azi, numai că autorii gustosului preparat în formă de semilună sunt. austro-ungarii. Însă paternitatea croissantului trece pe planul doi, pentru că mult mai interesant este modul lor de preparare. Şi nu vă gândiţi că dacă îl mâncaţi rapid, se face uşor. Nicidecum. Durează peste 10 ore.
Dar mai bine vă lăsam să urmăriţi materialul de mai sus!
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰