Antena Meniu Search
x

Special! Leacul natural care tratează migrena

Durerea de cap este cea mai comună afecţiune de care suferă omul modern! Şi, precum ştim, are o grămadă de cauze: de la lipsa de aer curat şi până la stresul cotidian.

Vezi și

Durerea de cap este cea mai comună afecţiune de care suferă omul modern! Şi, precum ştim, are o grămadă de cauze: de la lipsa de aer curat şi până la stresul cotidian.

Durerea de cap este asociată deseori cu migrenă. Numai că migrena are cu totul alte cauze. "Migrena este o afecţiune neurologică cu nişte criterii de diagnostic bine stabilite, este în general o durere repetitivă cu nişte trigări, cu factori declanşatori bine definiţi printre care stresul, oboseala, anumite mirosuri", spune Ştefan Costescu, medic primar.

Şi, pentru că internetul este plin de remedii naturiste, era imposibil să nu apară un leac şi pentru migrenă. Acesta nu este complicat. Cel care suferă de aşa ceva trebuie să bea puţin suc de lămâie în care a pus un vârf de sare. O mare greşeală, spun medicii. "Sarea este utilă organismului uman, dar există persoane la care sărea poate să producă crize hipertensive sau să crească tensiunea arterială. Este posibil ca durerile de cap la o bună parte din persoane etichetate sau nu ca migrenă să fie declanşate de o creştere a tensiuni arteriale".

Totuşi, cel mai bine este să trataţi migrena după cum vă spune medicul. Însă, dacă aveţi doar o uşoară durere de cap, puteţi încerca - fără probleme - să scăpaţi de ea cu ajutorul sucului de lămâie sau de lime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Special! Leacul natural care tratează migrena