Antena Meniu Search
x

Special! Lungimea ideală a părului

Un păr îngrijit şi coafat în tendinţe poate reprezenta, uneori, cel mai valoros accesoriu al unei femei

Vezi și

Un păr îngrijit şi coafat în tendinţe poate reprezenta, uneori, cel mai valoros accesoriu al unei femei

Dar, pentru a reuşi acest lucru, doamna trebuie să aibă o tunsoare care să îi accentueze trăsăturile feţei, dar şi să mascheze eventuale defecte, cum ar fi o frunte prea lată sau prea îngustă. Iar pentru ca aranjarea părului să nu devină o corvoadă, e indicat să nu aibă plete până la brâu, precum prinţesa din poveste.

Să nu credeţi că o coafură aranjată este doar apanajul tinerelor. Părul trebuie să arate perfect, indiferent de vârstă. Hairstyliştii spun că cel mai uşor de coafat este părul de lungime medie, pentru că poate fi făcut coc, strâns în coadă de cal şi transformat în bucle.

Oricum, părul de lungime medie vă va permite să aveţi o coafură în tendinţe şi în acest an. Pentru a avea un păr cu cât mai mult volum şi bucle naturale, puteţi apela cu încredere la cateva trucuri. Cu cateva clipsuri, o perie şi puţină răbdare, puteţi obţine mult-doritele bucle rebele. După ce părul a fost pregătit pentru bucle se aplică fixativ, iar în doar 20 de minute coafura este gata.

În concluzie, dacă vreţi să vă uşuraţi viaţa şi să fiţi la modă, călcaţi-vă pe inimă şi mai tundeţi-vă din păr. Nu doar că se va regenera, dar va fi mult mai simplu de aranjat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Special! Lungimea ideală a părului