Antena Meniu Search
x

Special! Machiajul cu spray e cel mai rezistent

Machiajul cu airbush este cea mai nouă tehnologie în materie de makeup, la care până nu de mult doar vedetele de la Hollywood aveau acces

Vezi și

Machiajul cu airbush este cea mai nouă tehnologie în materie de makeup, la care până nu de mult doar vedetele de la Hollywood aveau acces. Formulele special realizate să fie non-alergenice sunt aplicate pe faţă prin pulverizare cu ajutorul unui aerograf

"Airbrush-ul este o metoda prin care poti obtine un machiaj fara cusur. Poate fi folosit atât pentru bază, cat si pentru ochi, pomeţi sau buze. În functie de indemanare, evident", spune Bianca Voinea.

Româncele sunt încântate de noua tehnică şi parcă ar fi tentate să renunţe la machiajul clasic în favoarea aerografului.

Într-adevăr, machiajul cu spray are o grămadă de avantaje faţă de cel clasic. "Primul ar fi igiena - nu se mai folosesc pensulele sau buretii si cel de-al doilea - rezistenta - care ajunge chiar pana la 20 de ore, fara necesitatea unui retus", spune Amelia Savin, make-up artist.

Şi să nu uităm esenţialul: machiajul cu aerograful arată perfect în fotografii şi filmări.

Desigur, puteţi să vă faceţi singure un astfel de machiaj, doar că trebuie să ţineţi cont de nişte reguli.

Pare simplu, dar trebuie să aveţi grijă să pulverizaţi uniform, ca să nu arătaţi la final precum un dalmaţian. Sau poate vreţi, dacă mergeţi la vreun bal mascat. La urma urmei, aerograful se folosea la început pentru machiaje excentrice şi bodypainting.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Special! Machiajul cu spray e cel mai rezistent