Antena Meniu Search
x

Special! Manichiura trebuie adaptată în funcție de profesie și vârstă

Meseria pe care o avem ne reprezintă, vorbeşte despre noi. De aceea, atât vestimentaţia, atitudinea, cât şi manichiura pe care le avem trebuie adaptate în funcţie de aceasta.

Vezi și

 Meseria pe care o avem ne reprezintă, vorbeşte despre noi. De aceea, atât vestimentaţia, atitudinea, cât şi manichiura pe care le avem trebuie adaptate în funcţie de aceasta.

Sunt profesii, sunt vârste, momente când putem purta orice, şi alte vârste, alte profesii în care ai face bine să te gândeşti mai bine la ce alegi, pentru că ce alegi pentru tine vorbeşte despre tine şi transmite un mesaj important şi foarte vizibil

Dacă activăm într-un domeniu în care nu ni se impun bariere, avem libertatea de a purta orice fel de manichiură. Situaţia se schimbă radical când discutăm despre domeniile în care trebuie să ne supunem unor reguli stricte, de cele mai multe ori, nescrise.

Dacă o educatoare sau un profesor vine cu o unghie de un fel şi alta de alt fel, automat nu va mai fi luat în serios şi nu se va mai putea impune sub nicio formă

Totuşi, ce ar ojă ar trebui să poarte o doamnă aflată la catedră?

Pentru o persoană care lucrează în învăţământ, noi alegem o culoare care nu iese în evidenţă, mergem pe o nuanţă de roşu, care s-a şi purtat foarte mult anul acesta, marsala, este o culoare cameleon, care se potriveşte oricărui tip de personalitate.

Aşadar este clar că, în clipa în care lucrezi într-un mediu strict, nu îţi poţi permite să ai cine ştie ce manichiură fantezistă.

Dacă eşti funcţionar public, lucrezi în domeniul bancar, eşti avocat, trebuie să ai mare grijă la oja pe care o ai pe unghii, pentru că ea transmite şi vorbeşte despre tine. Și jurnaliştii trebuie să aibă grijă bineînţeles la manichiură, la culorile pentru care optează pentru unghii, asta în funcţie de mesajul pe care vor să îl transmită. 

În concluzie, indiferent cât de mult v-ar plăcea noile tendinţe în materie de manichiură - unghii false supradimensionate, aplicaţii de cristale sau oje cu sclipici - nu vă permiteţi astfel de extravaganţe atunci când mergeţi la serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Special! Manichiura trebuie adaptată în funcție de profesie și vârstă