Antena Meniu Search
x

Special! Mersul nordic, cel mai nou sport apărut în România

Mersul nordic reprezintă un sport nou-apărut în România. La prima vedere, nu este greu de practicat şi nici nu vă trebuie prea multe. Aceste beţe sunt diferite de cele de trekking, care sunt pur şi simplu beţe de sprijin

Vezi și

Mersul nordic reprezintă un sport nou-apărut în România. La prima vedere, nu este greu de practicat şi nici nu vă trebuie prea multe. Aceste beţe sunt diferite de cele de trekking, care sunt pur şi simplu beţe de sprijin

Dar, pentru a obţine maximum de la un antrenament, trebuie să ştiţi cum anume se merge nordic. Iar totul porneşte din modul în care ţineţi beţele.

Degetul mare este îndepărtat de celelalte degete şi care ne permite să împingem pe băţ şi practic să lucrăm şi partea superioară. Avem un 40-50% mai mult în comparaţie cu mersul obişnuit.

Nu vă aşteptaţi să vă reuşească din prima. E nevoie de răbdare pentru a reuşi să stăpâniţi mersul nordic. Şi nu uitaţi, în acest sport nu există limită de vârstă şi nici vremea de afară nu contează prea mult.

Cei care practică mersul nordic i-au cunoscut deja beneficiile.

În orice caz, mersul nordic este cel mai ieftin sport. Singura investiţie pe care trebuie să o faceţi este în beţele acelea speciale. Preţurile lor încep de la 60 de lei şi ajung până la 150 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Special! Mersul nordic, cel mai nou sport apărut în România