Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Special! Meseria de paparazzo, exclusiv pentru bărbați

Fotografii de scandal nu sunt cei mai buni prieteni ai persoanelor publice. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu există paparazzi-femei, nici măcar în România.

de Redactia Observator

la 30.04.2014 , 21:41

Fotografii de scandal nu sunt cei mai buni prieteni ai persoanelor publice. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu există paparazzi-femei, nici măcar în România.

În copilărie, băieţii şi-ar dori să devină poliţişti sau pompieri, iar fetele şi-ar dori să fie profesoare. Dar anii trec, iar visurile copilăriei se destramă pentru a face loc realităţii, care ne aşează acolo unde ne este locul, în funcţie de pregătire.

Unii primesc sapa, alţii mapa, unii primesc patentul şi şurubelniţa, alţii chitara sau microfonul, iar alţii aparatul de fotografiat. Aparent, o armonie deplină. De fapt, cei cu chitară sau microfon nu sunt înnebuniţi după cei cu aparatul de fotografiat. Un motiv ar fi curiozitatea fără margini a celor din urmă.

Vezi și

Pisoi este unul din cei cărora viaţa i-a pus în mâini aparatul de fotografiat. Sunt 11 ani de când vânează vedete, iar experienţa îşi spune cuvântul. De altfel, el este cel ale cărui fotografii au făcut înconjurul lumii, în urmă cu 5 ani, când Madonna a concertat în România.

Cine o mai văzuse pe fiica Madonnei, în costum de baie? Nimeni! Aşa că toate publicaţiile de pe mapamond au preluat fotografiile lui Pisoi. Dar ce face un paparazzo atunci când trebuie să pândească ore în şir o asemenea celebritate? Job-ul nu presupune doar multe ore nedormite, stres şi trafic de informaţie. Trebuie să ai curaj şi - la o adică - să ştii să te poţi apăra. Să nu credeţi că ţintele paparazzilor nu sunt capabile să se comporte la fel ca vedetele internaţionale. Gândiţi-vă doar cum reacţionează Kanye West atunci când dă peste nişte paparazzi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Special! Meseria de paparazzo, exclusiv pentru bărbați