Antena Meniu Search
x

Special! Metodele de şantaj ale bebeluşilor

Bebeluşii sunt programaţi genetic să scâncească. Fac asta pentru a fi alăptaţi. Asta pentru că, în perioada în care alăptează, femeile nu mai pot concepe un alt copil. Deci bebeluşii se asigură că nu vor avea prea rapid un frăţior.

Vezi și

 Ea este Antonia. Are patru luni şi cercetătorii americani nu au auzit încă de ea. Antonia a folosit tehnica de gherilă doar în prima lună din viaţa ei, sau mai bine zis, cât a putut mami să o alăptez la sân.

Se trezea doar să mănânce şi atât. Cam din două ore şi jumătate în două ore şi jumătate era programul ei de masă. Se trezea, mânca, după care nani şi cam asta era. După care o dată la trei ore şi uşor, uşor de la o lună şi jumătate a început să se trezească o dată maxim de două ori pe noapte.

Acum Antonia e prietenă cu somnul, spre fericirea părinţilor ei. Acum să nu credeţi că bebeluşa nu are şi ea propriile metode de a rămâne permanent în centrul atenţiei.

Singura ei metodă de şantaj este cu luatul în braţe, cu jucatul. Spre exemplu dacă ea stă pe canapea sau în cărucior şi stai şi vorbeşti cu ea, stă şi comunică şi râde. Dacă te vede că te îndrepţi spre uşă să pleci începe imediat să chiţăie, plânge, mărâie. Cum vii înapoi, cum tace din gură.

Asta a fost metoda de şantaj numărul unu. Staţi să vă spunem şi de tehnica numărul doi. O altă metodă de şantaj e seara la băiţă, pentru că îi place foarte tare apa, când se apropie ora nouă dacă ea nu e la apă începe şi plânge. Odată ce ai început să îi dai hăinuţele jos tace din gură.

În plus Antonia are deja şi propria ei listă cu dorinţe. Oricum, Antonia poate să stea liniştită. În următorii ani doar ea va fi centrul universului părinţilor ei pentru că Florentina şi Adrian nu mai au niciun bebe în plan. Cel puţin nu momentan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Special! Metodele de şantaj ale bebeluşilor