Antena Meniu Search
x

Mișcarea împotriva kilogramelor

Dezmăţul culinar, chiar dacă nu durează foarte mult, se soldează cu nişte kilograme în plus. Secretul pentru a nu vă îngrăşa în această perioadă este să continuaţi să faceţi sport. Astfel, sarmalele, piftia, toba şi cârnaţii pe care îi mâncaţi nu vor lăsa urme

Vezi și

Dezmăţul culinar, chiar dacă nu durează foarte mult, se soldează cu nişte kilograme în plus.Secretul pentru a nu vă îngrăşa în această perioadă este să continuaţi să faceţi sport. Astfel, sarmalele, piftia, toba şi cârnaţii pe care îi mâncaţi nu vor lăsa urme

Chiar dacă avem un festiv culinar mare şi ne răsfăţăm cu fel de fel de lucruri şi alimente, important este să revenim la sală. Să ne mişcăm un pic sau poate chiar doar acasă, să facem puţină mişcare, pentru că organismul nostru are nevoie şi de ce să punem tri kilograme de exemplu, în perioada sărbătorilor şi dupaioa să ne chinuim să le dăm jos.

Dar nu e obligatoriu să mergeţi la sală, dacă vreţi să reveniţi de forma de dinainte de Sărbători. Înotul este o variantă cât se poate de convenabilă şi plăcută. Înotul este un efort fizic care ne antrenează toată musculatura, ne tonifică. Poate fi un efort cardio totodată şi în acelaşi timp poate fi un remediu extraordinar de a ne reveni după sărbători.

Iar în cazul în care nu ajungeţi nici la sală, nici la piscină, mersul pe jos este cât se poate de eficient. Ne putem plimba în parc chiar dacă este zăpadă, cum avem acum noroc, dar putem face acasă câteva abdomene sau puţin stresch, fără să exagerăm.

Aşadar, pentru a nu constata că - după Crăciun şi Revelion - nu vă mai încap hainele, ar fi indicat să nu uitaţi să faceţi mişcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Mișcarea împotriva kilogramelor